Thierry Henry a hivatalos oldalnak elmondta, hogy még nem gondolt a második búcsújára. A rekorddöntő csatár varázslata két nap múlva véget ér amikor is a Milan ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában. Még ha Henry még folyamatosan padozott a kölcsön időszaka alatt, Arséne Wenger irányítása alatt három gólt is szerzett az Arsenalnak.

 

A szerdai mérkőzés után a csapat ismét a Sunderlandhez utazik, ám azon a mérkőzésen már nem vesz részt Henry. A legenda elmondása szerint még nem gondolt a távozásra.

 

Még nem gondoltam a távozásra. Szerda este csupán segíteni akarok az Arsenanak, hiszen az utolsó meccsem lesz a csapat színeiben.

 

A Milan az Milan. Ők egy más stílusú focit játszanak. Idegenben pedig soha nem könnyű nyerni a Bajnokok Ligájában. A lendületünket át kell menteni a szerda estére és megszerezni a győzelmet

- mondta Henry, aki a visszatérése óta a harmadik porondon is pályára lép. A franciát arról faggatták, hogy egy nap visszatér-e a csapathoz, ő pusztán azt felelte, hogy 'soha ne mond, hogy soha. Ha egyszer szüksége lesz rám a csapatnak, én visszajövök'. A francia elmondása szerint minden nagyon gyorsan történt.

 

Éppen Mexikóban nyaraltam, majd a főnök felhívott. Azt mondta, hogy azt akarja, hogy visszajöjjek a csapathoz. Minden olyan gyorsan történt. A Milan elleni mérkőzés után megyek vissza Amerikába. Utána is fogok nézni Arsenal mérkőzéseket és nagy erőkkel fogok szurkolni a csapatnak.


A rekordtartó legenda végül elmondta, hogy egy maximalista játékos. Mindig a lehető legtöbbet szeretné kihozni magából. Henry a szombaton győztes gólt szerzett a Sunderland ellen a Stadion of Light-ba, de elismeri, hogy továbbra is többet akar magától.

 

Mindig többet szeretnék. Az öltözőben szoktam gondolkodni, hogy lemaradtam egy lehetőségről, majd legközelebb jobban csináltam és sikerült is gólt lőnöm.

 

De ha már felhozta a Sunderlandet, azt hiszem a lehető legjobb lehetőséget választottam ellenük. Mindig azt mondom magamnak, hogy tudod te ezt jobban is csinálni. A szerdai utolsó mérkőzésemen meglátjuk, hogyan is alakulnak akkor a dolgok.

- zárta a legenda.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
Több gólt lőtt mind Chamakh és Park együtt...
12 éve
Törölt felhasználó
én is nagyon reménykedem benne , h van esze wengusnak és vissza hozza nyáron... föleg azok után hogy már most többet tett mint egy két ember itt...
12 éve
Törölt felhasználó
Chamakh-ot öltöztessük be Henry-nak és küldjük őt vissza New York-ba!

Viccet félretéve; én nyáron biztos, hogy visszahoznám Henry-t még 1-2 szezonra.
12 éve
Neee menjen eeeeel!!! :(((( Nagyon hiányozni fog!!:(
12 éve
Remélem, hogy legalább fél órát kapni fog a Milan ellen. Hiányozni fog. :gulp:
Ui: Amúgy az Aston Villa ellen nem rúgott gólt.

Szólj hozzá