Egy hete az Arsenal még súlyos bajban volt (nem mintha most nem lenne) , azonban gy Blackburn elleni csodálatos 7-1 után ,omdjárt változott a hozzáállás szeretett klubunkhoz. Senkire nem eshetett panasz azon a napon...Szczesny véd, a védelem szerelt, a középpálya irányított, a támadósor pedig ontotta a gólokat, Van Persie-vel az élen. Nem kis kérdés, hogy ezen teljesítmény ráül-e a mai bagázsra. A Sunderland a menedzserváltás óta szinte röpül, ők a legeredményesebbek december óta....ami valljuk be, nem kis eredmény, főleg de főleg nem egy Sunderlandtől, tehát lehet miért félnünk.  

A sérülteket tekintve szépen lassan de alakul a csapat. Sagna ma a kezdőben kapott helyet, Jenkinsonnak két hét kell és már játszhat, Santosnak kicsivel több, Gibbs pedig már ma a padon csücsülhet. Wilshere-nek pedig messze még a vége, őt talán idén már nem látjuk. Ráadásnak jövő héten már hazatér Gervinho, sőt, mindenki 'hatalmas' örömére Chamakh is már itthon van.

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Walcott , Oxlade-Chamberlain, Van Persie (C)

Pad:

Fabianski, Gibbs, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Benayoun, Herny

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (345)

12 éve
Törölt felhasználó
Igen ,annyit ponstosítanék én is,hogy mi több gólt lőttünk,hiába ugyanannyi a pont.
Ezt tartani kell,de szerintem azon lesz a csapat,nincs mellé beszéd!A chelea nél meglátjátok nem lesz felemelkedés,ezzel az edzővel nem megy nekik,és őt is elfogják küldeni a szezon végén,nem kívánom neki!
Ancelotti lett volna nekik a legjobb!
Na de koncentráljunk mi magunkra,kár hogy a spurs nyert!
12 éve
Törölt felhasználó
5-0! Bénék még 7-et se tudtok lőni :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ericsson! 5-0 sajnos nem tudok röhögni. Az a meccs különben is a St James Parkban volt.
12 éve
Nyert a Milan.
12 éve
Törölt felhasználó
uhtobe! Köszi, most hogy nézem már a legtöbb helyen a 4. helyre vagyunk írva. Közvetlen a meccs után még ugyanazokkal a mutatókkal az 5. helyen voltunk. Szép!

Szólj hozzá