Francis Coquelin úgy gondolja, hogy az Arsenalnak minél nagyobb győzelmi szériát kell elindítania.

Az elkövetkezendő hetekben több fronton lesz megterhelve Arséne Wenger legénysége, hiszen a bajnokság és az FA-Kupa mellett indul a Bajnokok Ligája tavaszi idénye, rögtön az AC Milan ellen. A Premier Ligában is szüntelenül tartani kell a lépést, ám az ellenfelek nem tűnnek egyszerűnek, hiszen sorrendben a Sunderlanddel, a Tottenhammel, a Liverpoollal és a Newcastle-lel is meg kell majd mérkőzniük Coquelinéknek március közepéig.

Az alapozás már megtörtént a Blackburn elleni 7-1-es kiütéssel, de Coquelin úgy gondolja, hogy a győzelmi szériát állandósítani kell.

"Egyszerűen meg kell nyernünk a rangadóinkat is. Nagyszerűen játszottunk a Blackburn ellen, de amennyi helyzetünk volt, már a Bolton ellen is nyerünk kellett volna." - mondta Coquelin a csapat hivatalos weboldalának.

"Most a Sunderland következik, ahol az eredmény mellett az is fontos, hogy megfelelő önbizalommal induljunk majd Milánóba. Az biztos, hogy nagyszerű csapatunk van, a helyzetünk egyre jobb és jobb, remélhetőleg ez majd az eredményeinken is látszani fog a következő hetekben."

Az jó hír lehet, hogy éppen az elmúlt napokban térhetett vissza Bacary Sagna és Kieran Gibbs is a csapatba, de a szoros menetrend miatt többen is, köztük Coquelin is, több szerephez juthatnak. A fiatal francia, aki az eredeti posztja szerint védekező középpályás, de a Blackburn ellen például jobb hátvédként játszott.

"Személy szerint a lehető legtöbbet akarok játszani. Bár védekező középpályás vagyok, az sem probléma, ha jobb hátvédként vetnek be, én mindent megteszek, csak hadd játszhassak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

12 éve
Törölt felhasználó
Coquelin nagyon berobbant idén,nagyon hasznos játékos,több pozícióban is megállja a helyét,és hihetetlen a munkabírása.Meg kell adni neki az esélyt,nehogy eligazoljon,mert óriási tehetség.Egyébként mostanság elég sok,jó játékos kerül ki az akadémiáról.no nem azt mondom,h eddig szar volt az akadémiánk,mert Angliában a legjobb,és világviszonylatban is elég jó,de úgy egy-két játékos be tudott törni(wilshere,gibbs,song,stb),de úgy ímmel-ámmal.idén viszont elég csak Yennaris,Coquelin,Frimpong hármast említeni,akik rendkívül meggyőzőek,és ott van még Henderson,Afobe,akikről tiszta képet még nem kaptunk a sérülések miatt...
12 éve
Örülök neki, Grat. a Veszprémnek! De én az Arsenal meccset nézem. :) ;)
12 éve
Törölt felhasználó
arsenalfan25 azt ne felejtsük el, hogy egy magyar csapat játszik a BL-ben még ha kézilabda is.
12 éve
Nézd, Magyarországon csak ez a csapat tud valami nemzetközi sikert elérni. Szerintem, mivel magyar csapatról van szó ezt többen is nézik majd, ezért fogják ezt a meccset adni, de az egyiket nézem a tv-ben a másikat meg a neten.
12 éve
Ha te azt szívesebben nézed, akkor bocs...

Szólj hozzá