Ha valaki megkérdi tőletek, hogy definiáljátok a félelmetes szót, elég ha annyit mondotok, Van Persie. A holland támadó félelmetes formában van, hiszen folyamatosan termeli a gólokat. Vezeti a házi és a bajnokság góllövő listáját is. Ebben a szezonban 31 mérkőzésen vett részt Robin és már 28 gólt ért el, bár házon belül a második helyezett Walcott csupán 6 találatot számlál, a kapitány nem aggódik.

 

Persie kijelentette, hogy nem is kéne jobb partner mellé mint Walcott, aki az idei 10 gólpasszából 9-et neki adott, tehát joggal mondhatjuk el, hogy egy félelmetes párosról van szó.

 

Szeretem Theot, nem értem a rá irányított kritikákat.

- kezdte Van Persie

 

Nagyon veszélyes játékos, fantasztikusan játszik és mint mindenki ő is hagy ki helyzeteket. Meg kell adni neki az esélyt, hiszen Christiano Ronaldo és Leo Messi is hagy ki helyzeteket. Ez az élet és ha megnézed az asszisztjait, hihetetlen.

 

Higgyék el nekem, hogy legalább 20 gólt fog szerezni minden szezonban, én hiszek benne. Azt kérem a szurkolóktól, hogy bízzanak benne és ne kritizálják őt.

 

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Azért nemkis túlzás volt ez Van Persitől hogy minden szezonban legalább 20 gólt lő....Persze nem mondom azt hogy neígy legyen de még van hova fejlődnie befejezések terén !!! Chambo-ról inkább eltudom képzelni hogy lőhetne akár 20 at szezononként !!! Ha igaza lessz Van Persie-nek akkór felesleges ide csatár a szélsők megoldják és minden letudva :) :)
Viccet félretéve azért még van hova fejlődnie Walcottnak-nemrossz játékos de ez még kevés !!!
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
Törölt felhasználó
nagyon jo golpaszokat ad, gyors, márcsak több gol kéne, de tény golokat tekintve jobb mint Torres :p :D
én remélem hogy jönnek a golok is neki... 🧀

Szólj hozzá