Arséne Wenger fontolgatja, hogy a mai mérkőzésen Walcott fogja Robin Van Persiet helyettesíteni. A csapat az elmúlt négy bajnoki mérkőzésen győzelem nélkül maradt, így Wenger apró változásokat eszközölhet a taktikában.

 

Chamakh a héten visszatért az ANK-ról, ahol ott folytatta ahol az Arsenalnál, magyarán semmit nem csinált a két lejátszott mérkőzése alatt. Wengernek további opciói is vannak a támadóposztra hiszen itt van Park és Henry is, de mind a két játékost kockázatos lenne a pályára küldeni kezdőként, mivel nem elég fittek ahhoz, hogy teljes meccset játszanak, így Walcott lehet ma a középcsatár.

 

Jelen pillanatban olyan helyzetben vagyunk, amikor több opciónk is van a csatárposztra. Az első számú góllövő Van Persie készen áll a mérkőzésre, de itt van még Park, Henry és Walcott akik mind a hárman középcsatárt akarnak játszani.

 

Thierry Henry sem volt középcsatár amikor ide érkezett és Van Persie sem, úgy hogy meglátjuk mi fog történni a mai mérkőzésen. Chamakh visszatért, de ő még nem áll készen a mérkőzésre, ő nem lesz a keretben a mai mérkőzésen.

- mondta Wenger. Walcott középcsatárkénti pályafutására megvan az esély, mert maga a játékos is elismerte, hogy formán kívül játszik az elmúlt időszakban, de hozzátette, hogy bizonyítani akar és ki akarja próbálni magát a középcsatár szerepében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

12 éve
Törölt felhasználó
silem! Az utolsó gondolatoddal nagyon egyetértek, és végszónak Walcottal kapcsolatban még annyit, hogy ha legalább ilyen hasznosan játszik, és gondolok ezalatt Van Persie kiszolgálására + az elfutásaira, akkor már van helye az Arsenalban, ezt tegnap is bizonyította!

ui.: Úgy látom kiderült, hogy valójában szó sincs Walcott 100 ezres fizetési követeléséről... Egyértelmű, hogy ez is a sajtó terméke volt, ettől függetlenül sok embernek kapóra jött, hogy ezzel szúrjon oda a rossz formában lévő Theonak. (silem, ezt nem neked)
12 éve
Törölt felhasználó
'fecc04! valóban úgymond nem a legjobbkor osztottam meg a nézeteimet Walcottal kapcsolatban, ugyanakkor a pozitív tulajdonságainál megemlítettem én is, hogy a lapos beadásaira jól tud érkezni RvP. Az első gólpasszánál jól látta hova kell adni, a 2.nál úgy érzem hogy nem nagyon nézte hova adja szerencsére RvP jó helyre érkezett. A 3. gólpassza valóban kicsit meglepő volt, jól használta ki a gyorsaságát, végre bejött egy csele és még jól is tette tovább a labdát.\nHidd el én is nagyon örülök, h végre a legtöbb játékosunknak kijött a lépés és soha nem fogok walcott ellen szurkolni csak azért hogy igazam legyen, de (lehet kicsit erős, és a túlzott Henry megszállottságom mondatja és túl sok jelentőséget tulajdonítok neki) az én szemembe még mindig megelőlegezett bizalom hogy a 14-s számba rohangálhat^^
12 éve
Törölt felhasználó
silem! Tudom, kicsit gonosz tőlem, hogy a mérkőzés után reagálok...

"sajnos az utolsó gondolatoddal nem értek egyet, miszerint tud ennél többet"

...de bizony tud többet (:

(Jó, egy kicsit a kezemre játszott Walcott a tegnapi meccsen, de talán ezt te is elnézed :D)
12 éve
Törölt felhasználó
szerintem, ki lehetne próbálni középen, gyorsasága, és szerintem a helyzetkihasználása is jobb, ha nem kell koncentrálnia, hogy a beadásokkal "szenvedjen" nyilván nem vesz ki belőle annyi erőt, mind középen csak futkosni. Speciel Henry se játszott jól szélsőként, mikor ide került. Wenger csinált belőle tökéletes csatárt, nyilván ezt látja Walcottnál is, de vele még vár.
12 éve
Törölt felhasználó
Őszintén remélem, hogy a mai meccsen Walcott játéka mindenkit elégedettséggel tölt el... igaz gólt nem rúgott...

Szólj hozzá