Az Aston Villa ellen játszott a csapat múlt hét Vasárnap, az első féldiőről 0-2-es, nem túl fényes eredménnyel távozott a csapat szusszanni egyet Wenger alakulata, aki csodát művelt a lankadt bagázzsal, ugyanis a már emlitett 0-2-ről 3-2-re módosult az állás, Robin Van Persie két büntetőjével, valamint Walcott enyhén szólva malacgóljával. A meccsen sérülés nem történt, Sagna visszatért, tehát bővült kerettel repülhetett a csapat a Bolton otthonához, a Reebok Stadionhoz. 

Az Aston Villa elleni győzelem előtt 3 fekete pont díszelgett Wenger tábláján, ami három vereséget szimbolizált, ami tulajdonképpen 9 pont veszteséget jelent. Egy kicsit sok ez, ezért ma mindenképpen nyerni kell (tulajdonképpen mostmár állandóan nyerni kell, hogy elérjük év végén a 4. helyet).

Visszatért sérüléséből Arteta, Henry,Coquelin, Djourou valamint Sagna is, ebből ketten kezdenek ma. 

Hivatalos kezdő:

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Van Persie(C)

Pad:

Fabianski, Coquelin, Rosicky, Benayoun, Arshavin, Park, Henry

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecsére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (407)

12 éve
Törölt felhasználó
ne érts félre, nem azt mondom, hogy nekem tetszik az ami most van. de ezért a helyzetért a vezetőség a felelős aki minden egyes fontot kivesz a csapatból. gondolj csak bele, a szurkolók nagy része már elvesztette a hitét Wengerben, egész biztos, hogy a vezetőség is így vélekedne, ha nekik nem lenne tökéletes ez a helyzet, viszont nekik ez megfelel, nem kell sokat beleadniuk és még így is viszonylag sokat tudnak kivenni. ha nem így lenne, azaz ha lenne lehetőség normális beruházásra akkor a vezetőség már elküldte volna Wengert azzal az indokkal, hogy nem építi a csapatot.

abban viszont egyetértek, hogy már Wenger sem a régi, ugyanakkor ilyen szánalmas pénzügyi háttérrel a maximumot hozta ki a csapatból eddig... a nyáron elszenvedett veszteségeket már Ő sem tudja kezelni.
12 éve
Törölt felhasználó
jó akkor fogj kezet wengerrel,és bízz a szebb jövőben..
a világ meg lassan elsuhan mellettünk..
12 éve
Törölt felhasználó
mért Te talán jobban tudod? komolyan azt hiszed magadról, hogy annyival okosabb vagy mint aki hosszú évek óta ezzel foglalkozik? meg sem fordul a fejedben, hogy egy Robben, VDV vagy Sneider mekkora fizetést kér? ez nem a fifa. másik: előbb inkább írni tanulj meg és ha már szóba elegyedsz másokkal akkor talán mutass egy kis tiszteletet.
12 éve
Törölt felhasználó
én nem 50millás kiadásokról beszélek,Cahilt mennyiért hozta el a chelsea
VDV-ot a tyúkosok?Sneidert az Inter?Robbent a Bayern?egyik sem volt 20tól több..
Amennyit évek óta a legjobbjaink elvesztéséből profitálunk milyen rendszerről beszélsz?Ja tudom,apád politikus pfff:-/
12 éve
Törölt felhasználó
Wenger nélkül már vagy 3 éve nem lennénk a BL-ben...

Szólj hozzá