Az Arsenal vezérigazgatója Ivan Gazidis szerint a Manchester City féltékeny az észak-londoniakra, mert mi még továbbra is három versenyben vagyunk ebben a szezonban. Az Ágyúsok egy felemelő győzelmet arattak az FA kupában vasárnap. A csapat egyik legnagyobb riválisa a Manchester United még ide sem jutott el.


A City kikapott az elmúlt héten a Liverpooltól a Carling Cup elődöntőjében és a Bajnokok Ligájából is kiesett mind a két Manchesteri. Azonban a City a MU-val az élen vannak a bajnokságban. A City az elmúlt időszakban rengeteg pénzt ölt bele a labdarúgásba, bár Gazidis ragaszkodik Arséne Wenger oldalán egy bizonyos értékrendhez, ami elősegíti a csapat hosszútávú fenntarthatósága érdekében.

 

Jelenleg három címért küzdünk a szezonban. A Manchester City is szeretne három versenyben lenni, de nincsenek. Tehát a pénz nem minden ebben a sportágban.

- kezdte Gazidis. Az előzetes viták elkerülése érdekében három versenyt mondott, de a Premier League elsőbbséget levehetjük innen, de történtek már csodák... a vezérigazgatótól ezután azt kérdezték, egyet ért-e azzal a politikával amit a City csinál.

 

Nem értek egyet, hogy ez a fontos értékrend. Nem arról szól, hogy megvettem egy sztárjátékost. Tudjuk mik történnek a játékosaink között, nem egyéni szupersztárok. Ez az inspiráció jót tesz a játékosoknak. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy olajosokkal versenyezzünk.

 

Azért vagyunk jó helyzetben, mert a mi modellünk fennthartható. a Cégünk üzleti modellje azt jelenti, hogy továbbra is azt csináljuk ami jót tesz a csapatnak. Büszkék vagyunk ahogy tesszük a dolgokat és büszkék vagyunk, hogy eredményeket tudunk termelni ennek révén.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

12 éve
Törölt felhasználó
fecc04 ez az igazis vesztesek hozáállása! ez olyan mintha elkezdenél egy gimit érettségizni nemsikerül mert kibuksz de te aztmondod nembaj büszke vagyok hogy kaptam egy 5öst énekzenéből 9.be!
így nemlehet hozzáálni a SPORThoz! a port vetélkedés ahol a győzelem a cél! a részvétel is fontos DE senki nem úgy áll oda hogy áááh leszarom lessz ami lessz! mindenki megteszi a tőle teljető maximumot! ez az amit az Arsenal nemcsinál! nemteszi bele szivét lelkét fontosabb a vezetőknek az éves profit AMIT zsebre vágnak! de a fagyi visszanyal nekik is mert idén nemlessz BL jövőre elmennek a kulcsjátékosok aztán megrosszabb eredmények és szép lassan a bevételek se fognak jönni!! eddig is ez a romló tendencia volt de idén elértünk a vízválasztóhoz! innen vagy változások következnek vagy orbitális bukás! azt is wengernek köszönhetjük h eddig kihúztuk a legjobb 4 között (nem véletlenül támogatja a pénznyelő tulajbagázs) dehát szarból ő se fog tudni várat építeni!
12 éve
Törölt felhasználó
Saha a spursé!!pff
12 éve
Törölt felhasználó
Aron21!Leigazoltad a Fifában? :D
12 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos: Hazard az Arsenalé
12 éve
Törölt felhasználó
Na akkor ki emelnék egy két dolgot ebből a megnyilvánulásból.

"Azért vagyunk jó helyzetben, mert a mi modellünk fennthartható."
Fenntartható,mert mindig eladjátok a pont "elvágyódó" és megérett játékosokat,amivel sok csalódást okoztok a szurkolóknak!

"a Cégünk üzleti modellje azt jelenti, hogy továbbra is azt csináljuk ami jót tesz a csapatnak."

Tévedés!Nem a csapatnak tesztek jót,hanem a tulajdonosoknak,és mindazoknak,akiknek pénze van a klubban.


"Büszkék vagyunk ahogy tesszük a dolgokat és büszkék vagyunk, hogy eredményeket tudunk termelni ennek révén."

Eredményt már nagyon régen nem értünk el,arra büszke lehetsz,hogy fél premier lig átgázolt rajtunk.TE pöcs!
Arra lennél büszke,hogy 7 éve egy épkézláb stabil csapatot nem tudsz kiküldeni a pályára?vicc!

Szólj hozzá