Arséne Wenger elárulta a tegnapi győztes Aston Villa elleni mérkőzés után, hogy az első hírekkel ellentétben pozitív Wilshere állapota. Pénteken érkeztek a hírek miszerint nagyon rosszabodott a fiatal angol felépülése és ki kell hagynia a további szezont. Ezzel veszélybe sodorva az EB szereplését.

 

Azonban a tegnapi mérkőzésen lehetett látni, hogy nem volt rajta mankó, vagy bokavédő ami jókat jelent. A mérkőzés után azt mondta Wenger a hivatalos oldalnak, hogy az első hírekkel ellentétben nem olyan rossz a visszaesés.

 

Beszéltem ma Jack-el. Nem tudok sokat mondani róla, de a mostani hírek jobbak a vártnál. Kicsit esett vissza, nem tudom még. Morálisan nagyon jól néz ki és remélem, hogy csak egy rövid visszaesés. Nem lesz több vizsgálata ezen a héten.

- mondta ezt vasárnap este Wenger.

 

A fiatal angol visszatérését a Milan elleni Bajnokok Ligája mérkőzés körülre várták, ám ez a visszatérés csúszhat. A jövőhéten újabb vizsgálatok elé néz, ahol pontosan megtudjuk mennyit hagy ki. Szerdán hétközi forduló lesz a Premier Leaguéban, így Wengert remélhetőleg ki fogják faggatni az újságírók.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

12 éve
Jövőre Wilshere mellett Oxi is meghatározó játékosunk lesz! :) Meglátjátok! :D Nem mintha Wilshere eddig nem lett volna az!! :D Nagyon hiányzik a csapatból :-S
12 éve
Törölt felhasználó
szerintem csak ferdítés, hogy ne legyen pánik hangulat... ez az év OFFos neki...
12 éve
Törölt felhasználó
ez jó hír :) :) csak minél hamarabb jöjjön vissza ;)

Szólj hozzá