Bacary Sagna számára több okból kifolyólag is emlékezetes marad a múlt hétvégi Aston Villa elleni mérkőzés. A jobbhátvéd négy hónapos kihagyás után térhetett vissza a csapathoz, ráadásul az Arsenal 2-0-ás hátrányból fordított 3-2-re.

Sagna elmondása szerint sérülését nagyon nehéz volt elfogadnia, de a francia válogatott játékos most nagyon keményen dolgozik, hogy rövid időn belül visszanyerje régi formáját.

Abszolút elégedett vagyok.

- árulta el Sagna

Nagyon nehéz volt számomra az elmúlt időszak. Négy hónap nagyon hosszú idő.
Szerettem volna olyan gyorsan visszatérni, amilyen gyorsan csak tudok, és most itt vagyok. Jelenleg most még keményebben kell dolgoznom, mivel eddig csak két edzésen vehettem részt. Nem lesz könnyű, de meg kell csinálni.
Továbbra is a fitness edzőmmel fogok dolgozni, de mindezek ellenére csak akkor tudom visszanyerni teljesen az erőnlétemet, ha játszani fogok. Várom már, hogy újra a kezdőcsapatban szerepelhessek, de azért nem sietem el a dolgokat. A maximumot akarom kihozni magamból, annak érdekében, hogy minél jobb helyzetbe kerüljek.
Nagyszerű érzés, hogy a feleségem, a gyerekeim és a barátaim támogattak engem ebben a nehéz időszakban. A szurkolók is sokat segítettek a visszatérésemben, ami óriási segítséget jelentett számomra, munka közben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon kellett Ő már a csapatba!Véleményem szerint rá és Santosra nagyobb szükség van mint Jackre!Jackre is nagy szükség van ,ez tény ,de a szélsőhátvédekkel a támadásaink még jobbak lesznek és mind Gervinho/Oxlade mind pedig Theo jobban tud majd érvényesülni a pályán.
12 éve
Törölt felhasználó
mi is várjuk hogy vissza térj legalább az egyik oldal legyen rendben..

Szólj hozzá