Arsene Wenger szerint Laurent Koscielny a Premier League egyik legjobb védője.

A francia játékos nagyszerű formában van az idei szezonban, hiszen a 26 éves játékos nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a védelem közepén, amire már nagyon sokan felfigyeltek.

Koscielny 2010-ben csatlakozott az Arsenalhoz, de Wenger már évekkel ezelőtt tudta, hogy a francia védőben nagyon sok potenciál rejlik.

"Természetesen Franciaországban figyeltünk fel rá. Akkoriban egy kiscsapatban szerepelt, de tisztán látszódott, hogy valami különleges rejlik benne." - mondta Wenger
"Legelőször a Tours csapatánál játszott az egyik barátomnál, aki azonnal szólt nekem róla. Ezek után természetesen figyelemmel kísértük a teljesítményét."

"Azt hiszem, hogy már a tavalyi szezonban is sikerült megmutatnia tehetségét, azonban voltak olyan párharcok, amikből nem tudott győztesen kikerülni. Idén már sikerült kiküszöbölnie ezt a hiányosságot."

"Úgy gondolom, hogy ennek a tulajdonságának köszönhetően a Premier League egyik legjobb védője."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

12 éve
arsenal1220! Én sohasem bántottam Koscielnyt tavaly sem ! :D
12 éve
Törölt felhasználó
Én lehet kipróbálnám Walcott-ot 1 pár meccsen mint középcsatár.lehet be is válik és akkor inkább a szélre kellene venni 1 technikás,intelligens játékost.
12 éve
A Spurs nem nagy csapat! :D az egy csirkefarm! :D
12 éve
eriCesc: neeee Honda!! :D Bár most egy Burak Yilmaz-nak szal valami csatárnak jobban örülnék, aki belehetne küldeni ha vesztésre állunk RVP mellé, és lehetne várni tőle a gólt! :)
12 éve
Törölt felhasználó
A Sp*rs nem tartozik a nagyok közé! :D

Szólj hozzá