Igaznak bizonyultak azok a találgatások, amelyek már csütörtök este keringtek a Twitteren: Arséne Wenger ugyanis megerősítette, hogy Jack Wilshere gyógyulásában visszaesés jelentkezett a héten, az egyik edzésen.

A francia menedzser elárulta, hogy Wilshere komoly fájdalmat érzett a bokájában a szerdai tréning folyamán, s úgy döntöttek, hogy azonnal abbahagyják a gyakorlást. Wenger hozzátette, hogy az angol játékos azóta felkereste a specialistáját, s jelenleg is zajlik a vizsgálatok kiértékelése, emiatt pedig nem tudott konkrétumokat elárulni a visszaeséssel kapcsolatban.

Az angol játékos sérülésére augusztusban, az Emirates Kupa egyik meccsén derült fény, de később kiderült, hogy Wilshere már 16 éves kora óta fájlalta a bokáját. A középpályást a tavalyi évben meg is műtötték, s az elmúlt napokban a futóedzésekre már vissza is térhetett.

A játékos gyors gyógyulása a csapat orvosait is meghökkentették, s többen már úgy számoltak, hogy Wilshere az AC Milan elleni meccsen már a kezdőben is a pályára léphet. A visszatérési dátum azonban olybá tűnik, hogy tolódni fog. Bár Wenger nem tudott pontos adatokkal szolgálni, hogy mennyire súlyos a visszaesés, a pletykák szerint legrosszabb esetben Wilshere az egész szezont is kihagyhatja.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

12 éve
Törölt felhasználó
perzse hogy kéne Wilshere a csapatba, e idén ezt a feladatot Arteta tökéletesen megoldja, és úgy gondolom, nem kell rögtön újra bevetni, csak, amint teljesen egészséges.
12 éve
Törölt felhasználó
Nevetséges...
12 éve
Törölt felhasználó
Még csak az kéne, hogy ebben a szezonban ne játsszon. Úgy kell most a mentalitása és a zsenije a pályára, mint egy falat kenyér. Arról nem is beszélve, hogy ha a teljes szezont kihagyja, akkor az EB-re sem megy...
12 éve
Törölt felhasználó
Ez hihetetlen.
VERMAELEN 2.0
12 éve
Törölt felhasználó
TitiHenry226! Elgurult a gyógyszere? Jobb is, ha idén nem játszik? Robin mellett szerintem egyértelműen a csapat húzóembere. Hihetetlen nagy szükség van rá.

Szólj hozzá