Igaznak bizonyultak azok a találgatások, amelyek már csütörtök este keringtek a Twitteren: Arséne Wenger ugyanis megerősítette, hogy Jack Wilshere gyógyulásában visszaesés jelentkezett a héten, az egyik edzésen.

A francia menedzser elárulta, hogy Wilshere komoly fájdalmat érzett a bokájában a szerdai tréning folyamán, s úgy döntöttek, hogy azonnal abbahagyják a gyakorlást. Wenger hozzátette, hogy az angol játékos azóta felkereste a specialistáját, s jelenleg is zajlik a vizsgálatok kiértékelése, emiatt pedig nem tudott konkrétumokat elárulni a visszaeséssel kapcsolatban.

Az angol játékos sérülésére augusztusban, az Emirates Kupa egyik meccsén derült fény, de később kiderült, hogy Wilshere már 16 éves kora óta fájlalta a bokáját. A középpályást a tavalyi évben meg is műtötték, s az elmúlt napokban a futóedzésekre már vissza is térhetett.

A játékos gyors gyógyulása a csapat orvosait is meghökkentették, s többen már úgy számoltak, hogy Wilshere az AC Milan elleni meccsen már a kezdőben is a pályára léphet. A visszatérési dátum azonban olybá tűnik, hogy tolódni fog. Bár Wenger nem tudott pontos adatokkal szolgálni, hogy mennyire súlyos a visszaesés, a pletykák szerint legrosszabb esetben Wilshere az egész szezont is kihagyhatja.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

8 éve
perzse hogy kéne Wilshere a csapatba, e idén ezt a feladatot Arteta tökéletesen megoldja, és úgy gondolom, nem kell rögtön újra bevetni, csak, amint teljesen egészséges.
8 éve
Törölt felhasználó
Nevetséges...
8 éve
Még csak az kéne, hogy ebben a szezonban ne játsszon. Úgy kell most a mentalitása és a zsenije a pályára, mint egy falat kenyér. Arról nem is beszélve, hogy ha a teljes szezont kihagyja, akkor az EB-re sem megy...
8 éve
Törölt felhasználó
Ez hihetetlen.
VERMAELEN 2.0
8 éve
TitiHenry226! Elgurult a gyógyszere? Jobb is, ha idén nem játszik? Robin mellett szerintem egyértelműen a csapat húzóembere. Hihetetlen nagy szükség van rá.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek