Arséne Wenger felemás hírekkel szolgált a vasárnap délutáni, Aston Villa elleni FA-Kupa meccs előtt.

A francia menedzser sérülésjelentésében mindenképpen pozitívum, hogy Mikel Arteta, Thierry Henry és Francis Coquelin is visszatérhetnek a vasárnapi meccsre, és Sagna is ott lehet a keretben - igaz, az még nem eldöntött, hogy milyen szerepkörben.

"Jelenleg nagyon sok játékosunk van úton a visszatérés felé. Majd csak szombaton döntök afelől, hogy melyik visszatérővel lehet egy picit kockáztatnom, hiszen szerdán ismét jön egy bajnoki." - mondta Wenger.

"Jó hír, hogy Sagna már visszatérhetett a teljeskörű edzésekre. Az elmúlt időszakban több játékosunk is játszott a jobb hátvéd szerepkörében, s most mindenki fellélegezhet, hogy Bacary visszatérhet. Mikel Arteta és Thierry Henry nagyon közel állnak már a visszatéréshez, ők is ott lehetnek a vasárnapi keretben."

"Francis Coquelin már felépült, és ő biztosan ott lesz vasárnap. Kieran Gibbs jövő hétfőtől csatlakozik az edzésprogramhoz, de az Aston Villa ellen nem játszhat még."

"Alex Oxlade-Chamberlain is rendben van, nála a fáradság jelentkezett múlt vasárnap. Végső soron semmi gond nem volt a vádlijával, egész egyszerűen fáradni kezdett a meccsen. Sérülésileg azonban nincs semmi problémája, vasárnap biztosan játszhat majd."

"Johan Djourou azonban pénteken még nem edzhetett, egy apró ínszalag-sérülése van."

A negatív hírt azonban Jack Wilshere-rel kapcsolatban osztotta meg Wenger. A visszatérés közelében állt játékos a szerdai edzésen érzett fájdalmat a bokájában, s ezt követően abba is kellett hagynia a tréninget.

"Valóban jelentkezett egy kis visszaesés a rehabilitációjában, de jelenleg kiértékelés alatt áll a vizsgálata, szóval nem tudok konkrétumokkal szolgálni, hogy mikor térhet vissza. Egy specialistával egyeztet, s amint megtudjuk a részleteket, közölni fogjuk. Valóban ugyanannál a bokájánál jelentkeztek a gondok, mint amit szeptemberben megoperáltak. De vajon ismét gyulladás áll-e a háttérben? Nem tudom, és emiatt sem akarok jóslatokba bocsátkozni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Barrios-ról meg Burak Yilmaz-ról cikkeznek!De ahhoz hogy ők jöjjenek, el kellene adni Arsha-t,de nem fogjuk sajnos! :-S

Amúgy Break Shea-t, hogy hogy nem igazoltuk le?Nem felelt meg Wengernek?
:D Pedig amikor idekerült azt hittem,hogy úgyis leigazoljuk! :) Nem ügyetlen a gyerek, de az a durva benne,hogy szélső és 191 centi, és nem is lassú,és ballábas,mikor volt nekünk utoljára ilyen szélső, aki elfut a szélen és beadja?! :D
12 éve
Törölt felhasználó
Nem az orvosi stáb hibája ez, én már kezdek biztos lenni ebben. Sztem a rotáció teljes hiánya okozza azt, hogy nincs olyan emberünk, aki végigjátszik 2 szezont egymás után.
12 éve
Törölt felhasználó
safika:
Pontosan így gondolom én is!
1-et értek!
12 éve
A következő "áldozat" Ramsey lesz ő is minden meccsen játszik és eléggé fiatal. Azért ez részben Wilshere hibája is volt. Már 16 éves kora óta fájt a lába, de ez csak akkor derült ki mikor már komolyabb volt a sérülése, ez azért kissé felelőtlen dolog volt..
12 éve
Törölt felhasználó
A sok sérülés 1részt a játékosok korából adódik és a PL tapasztalat hiányból.A fiatalabb játékosok,akiknek új még a PL azok könnyebben sérülnek.Lásd Willshere,Gibbs.De iylen volt Walcott is,de most úgy tűnik h ő kinőtte.RvP is úgy tűnik végre valahára megszokta a Pl-t.Sagna sosem volt sérülékeny fajta,arról nem tehet h eltörték a lábát.Az afrikaiak eleve nem sérülékeny fajták,ellentétben a brazilokkal,akik madárcsontokkal rendelkeznek,tisztelet a kivételnek.Emellett az sem tesz jót a játékosainknak,hogy túl vannak terhelve.A fiataloknak nem szabadna 21 év alatt 10-15 meccsnél többet játszaniuk,legyenek bármilyen jók.A PL az érett,kifejlett,kemény játékosoknak van!!!Sztem ezekben rejlik a mi sérülésproblémánk...

Szólj hozzá