Wellington
Alcoyano 2-2 Almeria, Január 20

Wellington első mérkőzését játszotta az Alcayano csapatában. A brazil játékos nem kapott elegendő lehetőséget a Levanteban, éppen ezért váltania kellett. Első mérkőzése remekül sikerült, hiszen a fiatal támadó csereként beállva szerzett gólt a 84. percben.

Vito Mannone
Reading 0-1 Hull, Január 21

Mannone végigjátszotta a Reading elleni mérkőzést.

Kyle Bartley
Rangers 1-1 Aberdeen, Január 21

Bartley 90 percet játszott, de a Rangerssel csak 1-1-es döntetlent értek el.

Emmanuel Frimpong
Wolves 2-3 Aston Villa, Január 21

Frimpongot idő előtt kellett lehozni a pályáról, mivel a fiatal ghánai súlyos arcsérülést szenvedett. Az előzetes hírek szerint felépülése 2-3 hónapot vehet igénybe.

Carlos Vela
Real Sociedad 0-4 Atletico Madrid, Január 21

A fiatal mexikói csatár 90 percet játszott.

Henri Lansbury
West Ham 2-1 Nottingham Forest, Január 21

Lansbury a második félidőben kapott lehetőséget Sam Allardyce-tól.

Nicklas Bendtner
Sunderland 2-0 Swansea, Január 21

Bendter mindössze 11 percet játszott a Sunderland együttesében. A dán csatár (Frimponghoz hasonlóan) arcsérülést szenvedett.

Joel Campbell
Lorient

A francia bajnokság szünetel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
WEllingtonnak kell még legalább két év, aztán majd meglátjuk mi lesz. Mindenesetre a Campbell gyerek előrébb van a sorban mitn ő.
12 éve
Törölt felhasználó
Igen ezért rohad a spanyol másodosztályban, Walcott meg ezért egy Arsenalban. Esküszöm te Wellington bolond vagy már ne haragudj.


Másrészt egy évben csak egy embernek lehet munkavállalásit kérni. Ha a nyáron jön Suarez akkor először neki kérünk, utána meg Campbellnek.... szóval még évekig nem eszi ide a fene.
12 éve
Sztem Wellington Silva-ból,nagyobb játékos lehetne,mint Walcott!Sokkal jobban cselez, kb mint Oxi, nem is lassú!Walcott-nak nincs meg az a labdaérzéke,hogy így vezesse a labdát!Nagyon nincs technikája!:S Nagyon nagy jövő elött áll sztem Wellington Silva is! :)
12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=_mZo3qWRvbs Én Wellington Silváról tudom h ez a srác nagyon sokra viheti!!
12 éve
Törölt felhasználó
Valaki látott már esetleg egy-két West Ham meccset? (ha jól tudom, akkor ott van Lansbury) Lansbury hogy teljesít? Augusztusban azt hittem, hogy már ebben a szezonban befog úgy robbanni mint Wilshere, de ez ugye elmaradt :D

Szólj hozzá