Alex Oxlade Chamberlain szeretné meghálálni Arsene Wengernek, hogy kezdőként léphetett pályára a Manchester United ellen.

A 18 éves játékos remekül játszott a 'vörös ördögök' ellen, ráadásul még egy gólpasszt is sikerült kiosztania Robin van Persienek.

Wenger most először vetette be kezdőként Chamberlaint, egy angol bajnoki mérkőzésen.

Örülök, hogy a kezdőcsapatban lehettem, ráadásul a Manchester United ellen. Ennél jobbat nem is kívánhattam volna.

- árulta el Chamberlain

Úgy gondolom, hogy Wenger hisz bennem, ráadásul nagyon pozitív dolog, hogy sikerült elnyernem a főnök bizalmát. Természetesen megpróbálom majd viszonozni ezt a teljesítményemmel. Keményen dolgozom majd az edzéseken és a pályán is egyaránt.
Összességében elégedett vagyok a teljesítményemmel és azzal is, hogy sikerült Robinnak gólpasszt adnom. Ez nagyon jó dolog, ráadásul mentálisan erősebbé tesz.
Viszont a labdarúgásban gyorsan változnak a dolgok. Lehet, hogy van egy jó mérkőzésed, de a következő rosszul is elsülhet. Ezeket a hullámvölgyeket megfelelően kell kezelni . Remek teljesítményt nyújtottam, és most már megpróbálok megragadni a kezdőben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

12 éve
Őszintén szólva engem Gibbsen kívül az aggaszt, hogy Sagna csavarokkal a lábában fog játszani. Ebben mindig benne van a kockázat, de most nem tehetünk mást. Erre találták ki a kölcsönszerződést. Wenger mit mondott december végén? Hogy őrültség lenne pontokat elszórni azért mert nincsen szélső védőnk. Tessék, -9 pont.
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson ha szerinted baromság úgy számolni, hogy gibbs 1-2MAX 3 meccs alatt lesérül akkor te nem ismered se az arsenalt, se gibbs-t
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson: én is amellett vagyok hogy nem kell szélső védőt igazolni, de ettől függetlenül elég erős tőled ez a mondat: "óriási baromság úgy számolni, hogy úgy is le fog sérülni". szerintem akármennyire is nem szeretném, de inkább realitás, hogy főleg Gibbs lesz még sérült a szezonban.
12 éve
Törölt felhasználó
Óriási baromság úgy számolni, hogy úgy is le fog sérülni. Gibbs és Sagna is visszatérnek egy héten belül miért kéne igazolni? Felesleges...
12 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos: a Milan fél évre kölcsönadta az angol élvonalbeli Queens Park Rangers labdarúcsócsapatának 26 éves, nigériai balbekkjét, Taye Taiwót.
nem is nekünk...ááá miért is?!...nem fogok igazolni amikor 10 nap múlva visszatérnek a játékosaim...ahha, ha visszatér gibbs, akk is mennyi ideig? 1 vagy talán 2 meccsre?

Szólj hozzá