Szoros játékot hozott a Premier League 22. fordulója. A mérkőzés nagy iramot és szoros mérkőzést hozott, ám Valencia találatával 1-2 lett a vége. A két csapat között immáron 15 pont a különbség! Oda a bajnoki cím...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (407)

12 éve
Törölt felhasználó
Az a helyzet,hogy arra ne számítsatok,hogy nem fog elmenni kulcsjátékos,mert Wengerék minden szezon végén ezt hangoztatják,aztán még sem jön össze.
Az a helyzet,hogy Persie akármennyire is hűséges egyszer el fog jönni az ideje annak is,hogy ő el vágyódik,ahogyan Henry,ebben nincs semmi meglepő,egy focista nem teheti fel az egész karrierjét arra,hogy egy olyan csapatot erősítsen,aki jelenleg a múltban elért sikerei miatt számít nagy klubnak,a jelenlegi forma és helyzet igenis azt mutatja,hogy egy negyedik ötödik helyen állunk kb erőnkhöz képest reálisan,fáj nem fáj ez az igazság.
Én nem fogom most szidni Wengert,meg a játékosokat meg senkit,de annyi fix,hogy azt nem veszik észre,hogy miközben gazdaságilag stabil a klub,addig szépen minden más egyre egyre rosszabb,a csapat megítélése,az eredmények,az önbizalom,az egész szellemiség.
Nem az van mint régen,hogy féltek ha pályára léptek ágyús mezben.Nem most az van,hogy nem támadunk kapura megy pár kör passz,és egyszerűen mintha az ágyunk csöve egy felfújhatós matrac lenne,ami valójában semmire se jó.
Arshavin egyszerűen nem találok szavak mennyire gyenge,annak a gyereknek vége,és ezt Mourinho annyira jól látta.Hihetetlen!
És a legszomorúbb az,hogy valójában valamivel jobb eredményre lenen képes a csapat,ha fele ennyi sérült van,de úgy látszik hogy az utóbbi évek 100%osan azt mutatja,hogy ez nem válzotik pozitív irányban,legfontosabb időszakainkban van a legsoványabb keret,ami miatt hiába vannak jó játékosok,ha mindig legrosszabbkor hullanak ki.Olyan mintha nem is lennének.
Az a baj,hogy Wenger azt nem fogja fel,hogy az edzés programunk vagy az ide gyűjtött focisták fizikai szintje,legtöbbször nem bírja ezt,és ezért több játékost kéne vásárolni hiába tűnik fölöslegesnek,mert elfogy a pad,na és ez a fő hibája,egyszerűen képtelen ütőképes brigádot az év 3/4 ében felállítani.
12 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy Van Persie nyáron leteszi a csapatkapitánya karszalagot, és elhagyja a csapatát. Egyrészről nagyon korai még erről beszélni, másrészről pedig minden ehhez a csapathoz köti - hidd el, korai még a legrosszabbra gondolni!
12 éve
Na, talán már mindenki lenyugodott kellőképpen az újabb vereséget követően. Az egyes incidensek ellenére azt gondolom, hogy vállalható vereség volt, ezért kérjük mindenkit, hogy szavazzon a meccs emberére!
12 éve
Törölt felhasználó
szerintem a meccs ember egyértelműen Oxi, nagyon gyors, technikás, és erőszakos. Alig lehetett elvenni tőle a labdát, mert agresszív lenni, és merte rávezteni a védőkre a labdát. Nagy tehetség, remélem Wenger egyre többet fog vele számolni. A másik ember, aki kiemelkedett az Yennaris, nem is értem miért nem játszatja őt se a mester. Djourou mellett úgy ment el Nani, ahogy csak akart, eza fiatal angol srác pedig fel vette vele a versenyt, és azt hiszem csak egyszer mozdult ki rosszul, a többi esetben jól helyezkedett. Nem értem, ha van egy ilyen játékos a csapatban, akkor miért egy középhátvédet erőltete ott Wenger egy igazi jobb szélső helyett.

Az első félidő nagyon gyenge volt, de a második nagyon tetszett, igazi angol rangadó volt, rengeteg helyzettel és gyors irammal. Nem kell elkeseredni, hanem ilyen mentalitással kell tovább harcolni, és akkor odaérhetnek a 4. helyre a srácok. Lassan felépülnek a szélső védők, és akkor összeállhat a PL legjobb KH párosa (koscileny, Vermaelen). Ma is mindketten nagyot küzdöttek.

Oxit még egy pár percre fenn hagyhatta volna, és Arsha helyett Benayount kellett volna behozni, mert szerintem ő gyorsabb az orosznál, aki mindtha felszedett volna pár kilót és sokat lassult!

RvP szerintem maradni fog, és itt az ideje, hogy nyáron ne engedjünk el kulcsjátékost, hanem végre megfelelő kiegészítő emberek érekezzenka csapathoz, és a selejt távozzon!
12 éve
Törölt felhasználó
hát gyerekek itt nagyon szomorú világ fog jönni készüljetek fel :)

Szólj hozzá