Borús sérülésjelentést adott Arséne Wenger arról, hogy ki térhet vissza a vasárnapi Manchester United elleni rangadóra.

Korábban arról számoltunk be, hogy Mikel Arteta és Thierry Henry egy kései vizsgálaton fognak átesni, de legalább Thomas Vermaelen visszatérhet - nos, Wenger ehelyett azt közölte, hogy egyikük sincsen ennek a közelében.

"Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy Vermaelen nem lesz bevethető vasárnap, de reménykedjünk valami csodában! Jelenleg napról-napra vizsgáljuk az állapotát, de ebben a pillanatban nem tűnik úgy, hogy rendben lesz vasárnapra." - mondta Wenger Vermaelenről.

"Arteta biztosan kihagyja a derbit, leghamarabb az Aston Villa ellen térhet vissza. Henrynek még lesz egy vizsgálata az MU elleni rangadóig."

Wenger a többi sérültről is megosztott néhány információt.

"Jack már részt vehet a futógyakorlatokon, miután volt egy gyulladás a lábában. Ez pozitív hír, de még pár hét kell neki. Gibbs és Sagna két-három hét múlva térhetnek vissza. Egyedül Fabianski épült fel."

"Jenkinsonnal ugyanaz a helyzet, mint Wilshere-rel, még kell neki pár hét. Coquelin azonban már napokon belül visszatérhet az edzésekre. A vasárnapi találkozó korai lehet még neki, de az Aston Villa ellen már ott lehet."

"Andre Santos felépülése is jól halad, 12 hétre sacoltuk decemberben a visszatérését, és ezt az ütemtervet tartja. Még további két hónap kell neki."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

12 éve
Törölt felhasználó
Az a baj hogy ha valaki egy fél szezon alatt lő x gólt, akkor már mindenki tehetségesnek kiálltja ki,pedig nm biztos hogy az. Nézzük meg Adebayor esetét,lőtt
x gólt egy szezonban,kevesellte a pénzt amit kapott elment a MC-be horribilis pénzért,pedig a MC vezetősége is tudta hogy nem világklasszis csatár,csak volt egy jó szezonja. Elment utána a Real Madridba, ott meg mondták neki hogy köszönjük szépen. Ha mindenkit meg akarunk venni aki "tehetséges " akkor még a MC pénze is kevés lenne hozzá. Szerintem az Arsenal játékosmegfigyelői is tudják hogy ki az a játékos akiért érdemes pénzt kiadni, és kiért nem.
12 éve
Romeu: mondom ,hogy lehet ő még jó játékos! :)

Ki vagyok akadva már 2 napja ,hogy miért a Newcastle igazolta le Cissé-t! :D Mindig mondtam hogy ő kell nekünk :D 10 millió semmi érte , amilyen jó befejező!Pedig Wenger nyilatkozta is ,hogy megfigyelik az ANK-n mert nagyonjó játékos, erre lám el is vitték! :D Nemhiszem el! :D
12 éve
Törölt felhasználó
Ám én reménykedek abban, hogy kicsit taktikázik Wenger és páran azért vissza jönnek a meccsre. Minimum Vermaelen.

OFF: Wellington gólt lőtt az Alcoyano szineiben az első meccsen és ezzel bebiztosította a 2-2-es döntetlent a 84. percben az Almeira ellen.
12 éve
azért egy Diaby se lett volna rossz Arteta helyén, dehát...... egy Ramsey-Song-Diaby hármas nem lett volna oylan gyenge, Rosi és Ramsey nemtudom hogy fog védekezni :-S
12 éve
Törölt felhasználó
mateo130, nem akarlak megbántani, de miután idejött zsinórban úgy 60 meccset lenyomott... valóban sérülékeny

Szólj hozzá