Továbbra sem állnak jól az Arsenal dolgai a vasárnapi Manchester United elleni rangadót illetően.

Bár Arséne Wenger még nem adta ki a szokásos sérülésjelentését, sajtóhírek szerint Mikel Arteta és Thierry Henry is kisebb sérüléssel küzd, ezért nem vehettek részt a csapat keddi edzésén.

A beszámolók szerint mindkét játékos vádliproblémákkal küzd, bár Henry helyzete számottevően jobb a spanyol középpályásnál. A vizsgálatok szerint a francia csatár sérülése nem túl súlyos, s a csapat orvosai reménykeden abban, hogy Henry ott lehet vasárnap, legalább a kispadon.

Arteta azonban nem tudott komolyabb javulást produkálni, a középpályás esélyei a mérkőzésen való szereplés kapcsán igencsak csekélyek. Ennek ellenére Wengerék nem adták fel, végső döntést pedig csak az utolsó pillanatban fognak hozni.

Az egyetlen visszatérő a rangadóra így Thomas Vermaelen lehet, aki a QPR elleni meccsen, még az óévben szenvedett szintén vádlisérülést. Bacary Sagna ugyan egy ideje már a felnőtt csapatban végezhet teljes körű edzéseket, a csapat szakemberei szerint a Manchester United elleni derbi még túl korai lehet a francia klasszisnak.

Jack Wilshere-ről azonban jó hírek keringenek, az angol játékos - ha minden jól megy - a jövő héten már csatlakozhat az első számú csapathoz, és onnan további két hét, mire a pályára is visszatérhet. Az első időpont erre a február 4-i, Blackburn elleni bajnoki lehet, de ennél még fontosabb, hogy az AC Milan elleni Bajnokok Ligája meccsen is játszhat majd a fiatal középpályás, feltéve, ha addig nem következik be valamilyen visszaesés a felépülésében.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

12 éve
Törölt felhasználó
Ha csak 23-30percet játszana, már az is jó lenne.
12 éve
Törölt felhasználó
Cissé Newcastle-be igazolásával rebesgették, hogy Ba esetleges pótlására érkezett (ha távozna, nem az ANK miatt)
12 éve
Törölt felhasználó
Rickie Lambert egész jó csatár, tapasztalt angol, jó fizikummal és most is segíti a szenteket a feljutásban. De nem hiszem h érkezne!
12 éve
Arteta nagyon nagy veszteség. Benayoun nem fogja tudni helyettesíteni. Talán Rosicky.
12 éve
Törölt felhasználó
Arsenal Consider Record Breaking £18m Bid for Newcastle United Star Demba Ba

Keisuke Honda still a target for Arsenal FC and Liverpool FC ... opening bid of around 13 million.

Remélem nemcsak pletykák :)

Szólj hozzá