Az Arsenal legendája Thierry Henry részt vett egy rajongói 'vészgyűlésen' ahol készséggel válaszolt a kérdésekre. A 34 éves legenda nemrég csatlakozott ismét hozzánk, ahol góllal mutatkozott be a Leeds ellen.


A francia nem volt jó hangulatában, egy ventillátorral hűtötte magát amikor lerohamozták őt a szurkolók.


Thierry már ösztönözte a csapattársaimat, hogy menjenek és ismerjék el a szurkolókat és mutassák meg az elismerésüket az embereknek, akik elutaztak a csapattal Swanseaba.

-mondta egy nevét meg nem nevező Arsenal játékos ezután Thierry következett.


Sajnos van egy-két dolog amit mondani akarok önöknek.

-kezdte a francia és fejezte ki csalódottságát az ágyús SOS gyűlésen, majd egy ismeretlen férfi bekiabálással zavarta meg őt. 


Hol van a szív, a jellem és miért nem harcolnak?

-kiabállt be a férfi majd Titi visszakiáltott neki.


Takarodj el az Arsenal szurkolóktól, ha ilyen negatívan állsz hozzánk. Ilyen ember nem lehet Arsenal szurkoló

- mondta dühösen Henry, majd folytatta.


Miután győztes gólt lőtt a Leeds ellen az FA kupában a múlt héten nem tudta megismételni ezt a remek szereplést és Wenger elismerte, hogy a csapat nagyon rosszul játszott és benne volt a kísértés, hogy Henry kezdett, de a francia fizikai állapotát nézve elvetette az ötletet.

 

Mindig játszani szeretnél, ez a szenvedély. Amikor Thierry a pályára lép ad nekünk egy pluszt, újra veszélyes volt.

- zárta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

12 éve
Törölt felhasználó
Ez nem az én ingem szóval nem veszem magamra...

De nem hiszem, hogy most a szurkolók hozzáállásán kéne gondolkodni...
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson:a 100. hiredhez a tüzijáték:
http://www.youtube.com/watch?v=pKbo8OFwljc

grat:)
12 éve
Törölt felhasználó
Részben 1-et értek Henryvel!
De!!
Mit várnak?? 5-7 éve semmit nem nyerünk, ebben a bajnokságban talán 1-2 meccsel leszámítva iszonyatosan szarul játszunk!
Akkor mégis mit várnak ?
És 1 kicsit Wengernek el kéne gondolkodnia hogy talán NEM-E Ő A HIBÁS ?
Hol vannak az igazolások? arra vár mindig hogy a sérültek felépülnek!
Pedig nálunk mindig vannak!

Szóval ha kettesben lennék Wengerrel meg a vezetőséggel, akkor ezeket nagyon megkérdezném!
12 éve
Törölt felhasználó
Ha nem lennének az állandó sérülések akkor nem itt lennénk! Ez nem az a kibaszott( elnézést) Fifa Xy ahol a padon megmaradnak a sztárok.Ahol azt veszünk akit akarunk ,vagy épp azt adunk el!Néha Én is fogom a fejem amiatt amit látok ,de egyszer sem küldtem volna el hidegebb éghajlatra Wengert!Emlékeztek még tavaly amikor szinte mindenki( kivéve Verma) egészséges volt? Na akkor jöttek a 3-0-ás eredmények!Fabregas tényleg hiányzik ebből a csapatból ,ezt aláírom.Én még mindig bizakodó vagyok!Podolski elférne szerintem ,vagy a Suarez gyerek ,de mást nem igazolnék!
12 éve
Törölt felhasználó
Valahol igaza van, de sajnos a beüvöltō embernek is már csak 3-4 ember küzd ebbōl az Arsenalból( Henry),RvP,Verma,Kos,Szczezny,Song, Arteta

Tegnap nem volt verma és arteta sem akik odatennék magukat Jack is ilyen, de ōt mikor láttuk utoljára(?) Ramsey is küzd , de rengeteg hibával pontatlansággal játszik és nem a képességeit kérdöjeleztem meg. És iszinyatosan sajnálom Koszit minden meccsen fut szerel megy elōre és akkor egy alulmotivált walcottnak leadja a labdát és ott megálltunk. Walcott ideje lenne elbeszélgetnie Wengernek, mert néha már csak kocog. Ma az egyik Unitedes ismerōsöm mondta és igaza volt :-S Dyer olyan mint Walcott csak ésszel és motiváltan játszott. Addig pedig Theo se fog semmit csinálni amìg bérelt helye van. Én a MU ellen kapásból Oxit raknám kezdōbe. Meg lehet hogy hülyén hangzik, de ezt a Dyert gyereket is elnézném Arsenal mezbe.

Szólj hozzá