Arséne Wenger rövid magyarázatot adott az Arsenal újabb vereségére a bajnokságban. Ezzel a vereséggel az Arsenal 'bebetonozta' magát az 5. helyen. Az előző alkalommal a Fulhamtől kapott ki a csapat és a forgatókönyv ugyan az volt. Vezetést szereztek az ágyúsok majd az ellenfél fordított.

 

A mai mérkőzés mint ahogy az imént említettem tökéletesen megegyezett a múlt heti Fulham elleni 'összeomlással'. Ma egy drámai vereséget szenvedett el a csapat. Wenger a mérkőzés után teljes joggal szidta a játékvezetést, de a siralmas játékot elismerte a francia.

 

Még mindig nem értem a játékvezető döntését. Nem lett volna szabad ilyen döntést hoznia. Jól játszott a Swansea, de a játékvezető ismét nagyot hibázott.

- fakadt ki Wenger a mérkőzés elején, utalva a Swansea első tizenegyesére.

 

Amikor 2-2 lett a mérkőzés megnyerhettük volna, de fontos volt, hogy ne hibázzunk. Utána pedig olyan hibákat követtünk el, amelyeket nehéz megmagyarázni. Hihetetlen, hogy ugyan azokat a hibákat követtük el mint a Fulham ellen.


A francia mestert végül az Arsenal védelmi hibáiról kérdezték. Wenger természetesen elismerte, hogy nagyon rosszul játszottak.

 

Nehéz megmondani mi fog történni egy mérkőzésen. Úgy érzem, ma egy kicsit túlidegeskedtük a mérkőzést. Pánikba estünk a mérkőzés utolsó harmadában, bátrabban kell fociznunk. Több lélekjelenlétet és ambíciót kell mutatnunk. Azt gondolom, hogy ma túlságosan is gyorsan pánikba estünk.

 

Ez mindig aggodalommal tölti el az embert, amikor érzi a nyomást, hogy jól kell szerepelnie, de nem sikerül. Az elmúlt két mérkőzés alatt hat olyan pontot adtunk ki a kezünkből, amit nem lett volna szabad.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Törölt felhasználó
kevés a húzó ember,aki képes kiegyensúlyozott teljesítményre és nem sérülékeny:D
12 éve
Régen az Arsenal nem azért volt eredményes mert állandóan a támadófocit erőltettük hanem mert mindenki nagyon labdabiztos volt és csak az egyszerű dolgokat erőltették és az összjáték a passzok sokkal nagyobb fontossággal bírtak mint most !!! minden támadásunkban látszott hogy nagyon magabiztos és céltudatos a csapat !!! Na most viszont azt látni hogy bárki van a páylán kapkodunk és néha nincs motiváció ami nagyon fontos lenne, lehet hogy passzolgatunk meg ilyenek szép és jó de nagyonsok hiba van ami miatt állandóan bajba kerülünk !!! És egyépként hiába mondjátok azt hogy a 4-4-2 -őt nemkéne visszaállítani pedig lehet hogy jobban járnánk és egyépként is azért vannak a ligakupa meg Fa kupa meccsek hogy lehessen ezt gyakorolni beleszámítva az edzéseket is !!! ilyen szinten ez nem hiszem hogy gondot kellene hogy jelentsen egy ilyen csapatnak főleg nem Wengernek !!! csak ugye aza baj hogy Van Persie mellett nincs egy normális csatár ( Henry-t nem számolom bele ) aki ugyanugy tudna valamit kezdeni elől mint Persie régen is bevállt most miértne jönne be de végülis nem akarok senkivel sem vitatkozni reménykedek benne hogy lessz változás a csapatban remélem igazolunk pár játékost és elis adunk majd !!! a MU-t megkell verni !!! Go Gunners !!!
12 éve
Törölt felhasználó
ha beismeritek ha nem IGAZOLNI KELL
12 éve
Hiába vannak a padon tehetségek és rutinos játékosok ha azok sem tudnak mit hozzátenni a játékhoz !!! Egyszerűen tegnap is nemtudtam megérteni miért a formán kivüli Arshavin játszott mikór van egy AOC aki-nek aza célja hogy megragadjon a kezdőbe és feltörjön ami szerintem menne is neki csak Wenger aztmondja állandóan hogy még nem áll készen az ifju angol !!! Akkór mikór áll készen teszem fel a kérdést mikór egy csomóan sérűltek akik elötte vannak vagy nincsenek itt vagy formán kívűl vannak ilyenkór van esélye dehát nálunk ez bonyolult !!! Látszott hogy felpörgött a csapat a cserék után de sajnos miután kaptuka 3.-at a lelkesedésnek anyi is volt !!! Remélem Wenger elgondolkodik azon hogy mostmár tényleg legyen egy ütős csapatunk ha van sérültünk hanem mert ezzel a kerettel is odalehet érni de szerintem kéne még pár játékos akikkel még előrébb kerűlhetünk és itt most nem hatalmas nagy nevekre gondolok !!! És akik nem idevalóak azokat meg eladni !!!
12 éve
Törölt felhasználó
Talán ha nem csak rezidensekből állna az orvosi stáb :D

Szólj hozzá