A mai nap 17:00 kor kerül megrendezésre a Premier League 21. fordulójának zárómérkőzése a Swansea ellen. A két csapatlegutóbb szeptemberben találkozott egymással, ahol egy gólos győzelmet arattunk.

 

A Brendan Rodgers által vezérelt Swansea megmutatta, hogy nem csak látogatóként szeretne betérni a legfelsőbb osztályba, hiszen az elmúlt 8 mérkőzés hazai mérlege a következő. 10 mérkőzés, 4 győzelem, 5 döntetlen és 1 vereség. 12 rúgott és 4(!) kapott gól. Hazai pályán a Swansea és a City kapta a legkevesebb gólt ( 4-4) a bajnokságban. Egy szóval nem éppen győzni járnak oda az ellenfelek, ezért lesz nehéz mérkőzés.

 

Az Arsenal a sérültek terén nem áll a legfényesebben, hiszen a védelemből továbbra is hiányoznak a szélsővédőink, jó hír viszont, hogy Mertesacker felépült a megfázásából, így ő kezdhet a mérkőzésen. További hiányzók várhatóak a középpályán és a támadószekcióban, ahol a két ANK-s mellett Diaby, Wilshere és Arteta is hiányozni fog.Jó hír viszont, hogy Djourou visszatér az eltiltásából ami egy nagy erősítés lesz a védelemben.

 

A várható felállás: Szczesny- Djourou-Mertesacker-Koscielny-Miquel-Song-Ramsey-Arsavin-Walcott-VanPersie-Benayoun.

 
A játékvezető Michael Oliver lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

12 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Én azt írtam, hogy a Swansea 10 hazai meccsén a következő a mérleg: 10 meccs, 4 győzelem, 5 döntetlen, 1 vereség. Most akkor mi van? :D Nézd meg az én kommentemet, én jól írtam, te másoltad be rosszul (:
12 éve
Törölt felhasználó
Na így kell telibe találni a kezdőt! :)

A hivatalos kezdő ugyan az mint ami a cikkben van!
12 éve
Törölt felhasználó
fecc a hibás én tőle vettem ezt az infót, nemrég írta le egy cikkhez :D
12 éve
Törölt felhasználó
idézek:
"az elmúlt 10 mérkőzés hazai mérlege a következő. 10 mérkőzés, 4 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség.""????
WTF?????
4győzelem 3 döntetlen 1 vereség az nálam 8 meccs :D:D:D:D
12 éve
Törölt felhasználó
10 hazai meccs: 4 győzelem 3 döntetlen 1 vereség a maradék 2? :D
Jó a kezdő, bár én Yennarist ismét megnéztem volna.

Szólj hozzá