Kereken 17:00-kor veszi kezdetét a mérkőzés, a Swansea gyepén lehet küzdeni a 3 pontért. Az előző meccs eléggé felemás volt, azonban nem ez maradt meg a nap csúcspontjaként (hála az égnek), hanem Thierry Henry visszatérése, nem is akárhogy, ugyanis kerek 12 perc futkározás után egy remek Song passz után vágta be a hálóba a kerek 227-ik gólját. Most felmerül a kérdés...mindössze a szerencse hozta-e ki belőle ezt, vagy valóban még mindig a topon van és továbbra is várhatunk tőle gólt/gólokat. Mindenesetre itt van egy Van Persie, aki biztos, hogy jó formában van, és ha más nem ő szinte biztos, hogy ma betalál. Azonban ez lehet, hogy kevés lesz, ugyanis enyhén szólva sincsen a csúcson a védelem, hála a sok sérülésnek.

Sérülések:

Csupa pompás hír, miszerint már nem sok hiányzik a főbb játékosoknak a visszatéréshez. Vermaelen elvileg már a Manchester United ellen visszatérhet, sőt, vele együtt akár Sagna, bár erre kicsi az esély, eztán jöhet Wilshere Február közepén, Coquelin és Santos pedig kicsit később térhetnek vissza, el nem feledkezve Jenkinsonról, Gibbsről valamint Diaby-ról, bár róla nagyon-nagyon kevés az info. Ma betegség miatt HIÁNYOZHAT Mertesacker és Rosicky, valamint eltiltásából térhet ma vissza Djourou, feltételezhetően a védelem jobb oldalán vitézkedhet.

 

 

Hiába a jó kezdés, Arshavin gólpasszát, valamint Van Persie gólját követően rögvest leeresztett a csapat, Sinclair egyenlített a 16. percben, majd az 57 percben Dyer vágta be a vezető gólt a Swansea-nak. Walcott még egyenlíteni tudott egy pazar Djourou indítás után, fellángolni nem sikerült, rögvest jött a válasz, Graham kapott labdát, majd kisodródva éles szögből vágott az alsóba. Az Arsenal ma tulajdonképpen semmi érdemlegeset nem tett, Wenger szerény megítélésem szerint rosszul avatkozott bele a játékba, bár lehet, még ha jól is lép közbe, akkor is kikap a csapat, ugyanis szégyenletes egyéni és csapatteljesítmények láttak már nem először napvilágot a szezon során.

 

Hivatalos kezdő: 

Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Miquel, Song, Ramsey, Benayoun, Arshavin, Walcott, Van Persie (C)

 

Pad:

Almunia, Yennaris, Squillaci, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Park, Henry

 

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (513)

12 éve
Törölt felhasználó
Annyira szembe röhögöm azt,aki azt mondja,hogy a pl egyik legstabilabb védelme a mienk.
Tényleg?
Akkor,hogy a ....................................... lehet az,hogy 31gólt kaptunk,csak héttel rúgtunk többet,azért ezt ,aki nem látja az tényleg akkora madár,hogy szárnyai vannak,
Szerintetek 21 forduló alatt 31 gólt kapva még lehet esélyünk PL-t nyerni?
Esélyünk mindig van feljebb lépni,de ez a csapat képtelen rá,számtalanszor bizonyította.
Sajna egy varázs ütésre nem hinném,hogy ez változna.
És nézem a kapott és lőtt gólok arányait,csapatonként,lehet,hogy a blackburn 17-ik ,de bazzzeg 32–44 gólarány,ami kapott gólba sok,de 17ikkén 32 gólt rúgni is elég kemény.
Erősebb a támadó soruk?:D Lehet...D:ezzel nem lennének egyedül.

Több gólt lőtt mint a newcastle,pedig a castle utánunk van eggyel a hatodik helyen.
És hogy mi az összefüggés kedves kételkedők?
Az,hogy valójában valami nem stimmel a támadó sorunkkal.

Hatástalan!!!
Mi lennénk az "ágyúsok"?Igaz?,de 90 perc alatt sem vagyunk képesek 16 oson kívülről megereszteni egy olyan lövést ,ami még el is találja a kaput és egészséges?
Na az itt a helyzet,hogy gyengék a csatáraink,egy alsó házi csapatban is több bitang csatárt találsz,mint nálunk,kajakra,minket csak,az visz előre,h technikás focit játszunk,ami igazából nem eredmény orientált,és könnyen kiismerhető.

Igen pontosan,az hogy nagyon kevés az igazán valamire való ember.
Van Persie és kifújt,az ilyen "egy meccses" jó teljesítményes emberekre meg nem lehet építeni,ma miket csinált Ramsey?Azok a hibák!?
És még ő lehet a kulcs ember?
Elmehet a pics.ba Wenger meg az egész brigád.
Én sosem fogok más csapatba hinni,de ez az arsenal olyan reményt vesztett csapat jelenleg,hogy ihaj,annyian aláztak meg minket,és annyira nem tanulunk a hibákból.

Wenger szokásos meccsek utáni nyilatkozatai,hogy "nagy hibákat vétettünk,de ezekből fogunk tanulni",nem tanultunk mi semmiből,és ha kéne még egy ligakupa döntőt is buknánk idén is ,akár egy másodosztályú csapat ellen is,
mert ez a csapat nem küzd úgy egységként,ahogy kéne.
Így sosem fogunk pl-t nyerni,és ezért az a hibás,aki nem látja,hogy tele van éretlen játékossal a keret.
12 éve
Törölt felhasználó
Ez már megint mi a faszom volt??? >:( Még jó, hogy úgy tele voltam, hogy még a meccsről is lemaradtam... Egy szaros újoncot nem tudunk elverni... Itt tartunk??? >:-(
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem egy bizonyítani vágyó Oxi jobb lenne apályán, mint egy lötyögő Arshavin, Sinclair szerintem is jó játékos, meg úgy együtt az egész Swensea csapat.

Nagyon szimpatikus csapat, nem az a favágó stílusban játszó tipikus angol csapat. Ha van lehetőségük támadnak, védekezésük összeszedett. Gratulálok nekik innen is!

A mieink pedig nézzenek magukba, h mit is akarnak elérni. Arshavin nagyon gyengén muzsikál
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Kiegészítő embereknek tökéletesek lennének, bár nem feltétlen támadószélsőre lenne szükségünk, lásd, ha Chamberlain megkapja a lehetőséget, ő is képes hasonló teljesítményekre. Azt viszont adom, hogy néha nem ártana kisebb angol csapatok húzóembereire 'támaszkodni' az átigazolási időszakban, és nem légiósokban gondolkodni. Több előnye is lenne, de nem kell sorolnom, elég, ha csak Arteta példáját hozom.
12 éve
arsenal1220! Ne kezdd! :DD

Szólj hozzá