Arsene Wenger ejtett néhány szót az Arsenal sérültjeiről a Swansea elleni mérkőzés előtt.

A francia menedzser nem szolgált túl jó hírekkel, mivel, a betegségben szenvedő Thomas Rosicky és Per Mertesacker játéka is kétséges. A két játékos sorsáról majd csak holnap születik döntés. A hosszútávú sérültek közül senki sem térhet vissza.

Wenger azt azonban megerősítette, hogy az Arsenal kapitánya Robin van Persie visszatérhet a csapatba.

Djourou letöltötte eltiltását, így a svájci újra bevethető. A sérültek közül senki sem térhet vissza. Marouane Chamakh és Gervinho az Afrika Nemzetek Kupáján vesznek részt. Robin van Persie újra a keretben lesz, és természetesen Thierry Henry is.

- mondta Wenger

Coquelin három hétre dőlt ki. Sajnos ki kell hagynia a Swansea, illetve a Manchester United elleni mérkőzéseinket.
Továbbá nagyon reménykedünk abban, hogy Thomas Vermaelen visszatérhet majd a Manchester United elleni derbire.
Rosicky és Mertesacker továbbra is beteg. Eddig még nem csatlakozhattak a kerethez. Holnap majd eldöntöm, hogy magammal viszem-e őket.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

12 éve
Törölt felhasználó
1-et értek fabregas40-nel!
Minden szekcióba erősítés kellene!
védőnk szinte nincs, védekező kp az okés, a szélsőjáték gyenge, és egy igazi szervezőnk sincs!
Támadósorunkat csak RvP menti meg, mert a többiek=0.

szóval én sem értem hogy igazából mit is akar Wenger!
12 éve
Törölt felhasználó
4 csatárunk van az 1 csatáros rendszerünkbe, jelenleg 7 védőnk sérült de még így is ki tudunk állni, a középpálya szerintem meg megtelt és azt sem lehet mondani, hogy rutintalanok lennének. Szerintem is ráférne az erősítés a csapatra de jelenleg nem látom értelmét hacsak nem megy el valaki. Itt elsősorban Arshavinra és Chamackra gondolok. Csak helyettük érkezne valaki.
12 éve
Nem azt mondom hogy sok játékos kéne de szerintem egy támadó mindenképpen érkezhetne Henry sem marad örökké Chamakh meg hiába jön vissza semmit sem fog változni a helyzet....Arshavin meg Diaby megintcsak olyan játékosok akik feleslegesen vannak itt szerintem és azért a padunksem éppen a legerősebb lehet hogy telivan tehetségekkel de mindegyönk tudja hogy azért a cseréken is sok múlhat ezért mondtam azt hogy nemártana 2-3 játékos még akik meg nem idevalóak azokat meg eladni !!!
12 éve
Törölt felhasználó
Swansea ellen remélem kezdő lesz Yennaris, mert elég jól tolta a Leeds ellen.
12 éve
Törölt felhasználó
A swansea elleni meccs miatt most nem aggódok, de utána jön hozzánk a MU. Most a szokásos kezdő 4esből (védők) csak Kosi aki egészséges. Remélem a Mu ellen visszatérhet Mertesacker és Vermaelen is, mert eléggé necces lenne Squilaccival és Miquellel felálló 4-es. Emlékezve Miquel mu ellenni meccsére. Bár azóta szerintem sokat fejlődött és elég jól játszott a leeds ellen is. Azért jó volna 1 ilyen védő 4-es
Dj-Merte-Kosi-Verma

Szólj hozzá