Aaron Ramsey az Arsenal hivatalos weboldalának elmondta, hogy személyesen alig várja, hogy a csapat egyik nagyágyúja, Jack Wilshere visszatérjen, hogy elkezdjenek együtt játszani.

Érdekesség, hogy a két fiatal játékos, akikre az Arsenal csapata a jövőben épülni fog, még alig játszhatott együtt. A tavalyi szezon túlnyomó részében Ramsey volt sérült, de Wilshere képességeit már megismerhették a szurkolók, míg a mostani szezonban az angol játékost kellett eddig nélkülözni.

Wilshere azonban február közepén már a pályára is visszatérhet, így az Arsenal középpályája még tovább erősödik majd, amit már Ramsey is nagyon vár.

"Jack egy nagyszerű játékos, az elmúlt szezonban hihetetlenül jól játszott. Az pedig számunkra is remek, hogy lesz még egy ember a középpályára, így megindulhat majd a vetélkedés a kezdőbe való kerülésért, ami még jobb munkára sarkall majd bennünket." - mondta Ramsey.

"Picit furcsa a helyzet, amikor én kezdtem már betörni a felnőtt keretbe, Jack került ki kölcsönbe, majd pont akkor jött a sérülésem, amikor Jack robbant be a csapatba, szóval csak februrától tudunk majd első ízben is együtt játszani a ligában."

Ramsey kitért az Artetával való összjátékára is.

"Nyilvánvalóan sokat fejlődött a játék közöttünk a szezon kezdete óta. Sokkal jobban értjük egymást, és ez csak jobb lehet az idény folyamán."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

12 éve
Törölt felhasználó
ok,én csak annyit mondok,hogy szerintem az oldal 70% nak van olyan képzelőereje a csapatot illetően mint neked,mégis csak nagyon-nagyon ritkán írják meg,elhiheted hogy énis felforgatnám a csapatot,de nem én vagy a csapat vezetőedzője.
12 éve
Robin1114: ha megnézed ez a legésszerűbb, bár Park eladása hülyeség lenne,mert még meg se mutatta mit tud!De szerintem az utolsó évét a katonaság elött nem fogja elcseszni úgy hogy nem is játszik! :)
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220,megint túlpörögtél,hidd el nem úgy lesz felépítve ahogy te azt elképzeled..
12 éve
Törölt felhasználó
értem én fecc, csak akkor egy "igen" szóval kimerítettük volna a beszélgetést! :D
12 éve
Törölt felhasználó
bazz, ericsson :D én konkrétan arra gondoltam, hogy "ADOK" - csak poén volt, de hagyjuk :D

Szólj hozzá