Kieran Gibbs napokon belül visszatérhet az Arsenalba, amennyiben a soron következő tesztek pozitív eredményekkel zárulnak az egészségét illetően.

Az angol játékos október közepe óta nincs bevethető állapotban, előbb egy sérv-, majd ágyéksérüléssel kellett megműteni az elmúlt hetekben. Mostanra azonban Gibbs a rehabilitációjának a végén jár, így napokon belül visszatérhet - amennyiben a vizsgálatok eredményei is zöld utat adnak.

"Ha a vizsgálatok jó eredménnyel zárulnak, akkor körülbelül 10 napon belül ismét a csapattal edzhetek. Decemberben átestem egy operáción és azóta jobban érzem magam." - mondta Gibbs.

"Remélhetőleg most már tényleg magam mögött tudom hagyni a sérüléseket, s hogy a szezon hátralévő részében már végig bevethető leszek. Nem mondtam le az EB-ről sem, de a célom most csak az, hogy az Arsenalt segítsem." - tette hozzá.

Nemcsak a fiatal angol, hanem több kulcsember is visszatérhet az Arsenalba az elkövetkezendő napokban, hetekben: bár Vermaelen az előzetesekkel ellentétben nem lesz bevethető a Swansea ellen, de a jövő heti vasárnapi bajnokin már fitt lehet a Manchester United ellen, hasonlóképpen Sagnához.

Wilshere visszatérése a pályára január végén a tartalékcsapatban történhet, az angol játékos csak eztán, február közepe-vége felé térhet majd vissza a felnőtt csapathoz.

Azt pedig senki nem tudja megmondani, hogy az örök sérült, Abou Diaby mikor térhet vissza. A legfrissebb - nem hivatalos - jelentések szerint a francia játékos jelenleg Katarban kezelteti a sérülékeny bokáját. Egyes hírek szerint az sem elképzelhetetlen, hogy Thierry Henry pont Diaby helyét kapja meg az angol bajnokságra nevezhető 25 fős játékoslistán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó

arsenalfun01

èn már voltam , róma arsenalon ròmában , arsenal barcan lononbn , most pedig arsenal milan meccsre kèszülök èpp szoval irj nyugodtan facebookon Kòcs Ákos , szivesen segitek
12 éve
Törölt felhasználó
OFF: valaki segitene dönteni? 2 dolog közül nemtudok : 1. lesz sulitól Angliai út amelyben az Emirates látogatás is bennevan. Londonban már voltam szal most leheth csak ez miatt mennék. 2. Élő meccs az Emiratesben- számomra ez vonzzóbb mint az előző de jó lenne ha valaki tudna segiteni igy árakban hogy hogyan jönne ki repülőjegy, jegy stb. Ha akadna egy ilyen tapasztal kommenter az megadhatná email, skype vagy MSN cimét. Köszönöm
12 éve
Törölt felhasználó
Gibbs visszatérésének örülök ,mert roppant tehetséges bekkről van szó ,habár én Santost favorizálom . Emellett most mindenkire úgy van szükségünk ,mint egy falat kenyérre! Szegény Abou!!!
12 éve
Áhhh Diaby....
12 éve
Törölt felhasználó
Az MU ellen nagyot dobna a csapaton, ha az említett három védő visszatérne a csapatba. Reméljük a legjobbakat.

Szólj hozzá