Az Arsenal középpályása, Mikel Arteta szerint hihetetlen érzés volt csapatkapitányként pályára vezetni az Ágyúsokat, a Leeds elleni 1-0s győzelem során, az FA Kupa 3. fordulójában.

A spanyol játékos az eredeti 'csk' Robin van Persie, valamintn az 'al-csk' Thomas Vermaelen hiányában kapta meg a karszalagot.

Az Ágyúsok legendája, Thierry Henry is visszatért az Emirates gyepére, méghozzá győztes találattal, mellyel továbblőtte a csapatot a következő fordulóba.

Rendkívül megtisztelő volt számomra egy olyan klub kapitányának lenni, mint az Arsenal. Hihetetlen érzés.

mondta Arteta az ArsenalPlayernek.

Szeretném megköszönni a csapattársaimnak a támogatást és a menedzserünknek a lehetőséget. Remélhetőleg tudunk erre építeni és a hétvégén legyőzzük a Swansea csapatát a Premier League-ben.

Arteta elismerte, hogy az Ágyúsok korábban is eldönthették volna a Leeds elleni mérkőzést, de a türelem végülis láthatóan kifizetődött.

Sok lehetőségünk volt, hogy korábban eldöntsük a találkozót, de úgy tűnik ez egy ilyen év az Emirates-ben. Ez valahol frusztráló, hiszen ha szerzel két gólt az első félidőben, az mindent egyszerűbbé tesz. Ha az állás döntetlen, sokkal nehezebb kézben tartani a dolgokat. Mindenki idegesebbé, görcsösebbé válik és ez megnehezíti többek között a gólszerzést is. Azonban legutóbb rendkívül türelmesek maradtunk és a végén egyetlen jó mozdulattal megszereztük a győzelmet.

  zárta szavait a középpályás.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

12 éve
Törölt felhasználó
panasz nem érheti artát--- robotol keményen nagyon hiányzott egy ilyen ember már lehet nincsenek még akkora góljai de kit érdekel...:D
12 éve
Törölt felhasználó
Addigra visszaérkezik Gervinho és Chamakh. Ha valaki netán lesérülne akkor ott van Vela.
12 éve
Törölt felhasználó
Fecc04! Igen! De mikor visszarepül az Államokba ,akkor leszünk igazán nagy gondban:))


Hajrá Everton!
12 éve
Törölt felhasználó
de most komolyan itt kit érdekel messi ? :D én elismerem messi tudását de ne keverjük ide.
vela elég érdekes mert megvan a tehetsége, viszont nem tudja kihozni magából ami benne van. kár lenne érte.
12 éve
Törölt felhasználó
Pontosan azt várom Henrytól az elkövetkezendő hetekben, hogy cicomázás és finomkodás nélkül varrja be azokat a helyzeteket, amik adódnak előtte, és amiket máskor a csapat tucatszámra kihagy.

Szólj hozzá