Tegnap az Arsenal egy nagy győzelmet aratott az FA kupában. A mérkőzés hőse egyértelműen Thierry Henry aki győztes gólban vette ki a részét. Az Arsenal ezzel tovább jutott az FA kupa következő körébe, ahol az Aston Villa lesz az ellenfél.

 

A mérkőzésen viszont volt egy negatív momentum. Az első félidő vége fele Coquelin húzódott meg sprint közben és kért azonnal cserét. Wenger elmondta, hogy nem örül a sérülésének, de továbbra sem állunk közelebb egy védőhöz sem.

 

Térdín sérülést szenvedett. Pár hétig nem számíthatunk rá. Remélem Djourou visszatér vasárnap és ha találunk olyan megoldást amilyet szeretnék akkor venni fogok egy védőt. Jelen pillanatban viszont senkihez nem állunk közel.

-zárta szavait a francia

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
te jó ég ez a videó...:D:D..
12 éve
Törölt felhasználó
Szent ég valakit ölnek a háttérben :D :D a végén meg a yes yes hát inkább nem mondom, mert sok a 18 év alatti :D

http://www.youtube.com/watch?v=IBn7hKznqtw
12 éve
cefregunner: csááá...
12 éve
Törölt felhasználó
Üdv az indigó szezonban,megint minden kezd úgy alakulni,ahogy eddig,Jött Henry betalált,sírtam a boldogságtól!
De ez februárig tart és megint csak Persie az,aki hatékonyan tud támadni,szinte rossz volt nézni,amit műveltek páran,azok a pontatlan lövések,istenem,hogy az arsenal felnőtt keretébe kell végig nézni mindegyik"felnövését",ami valójában csak korban értendő ,tudásban nem.
Megint van ezer sérültünk,és megint nem fog Wenger venni senkit!
Azt mondom a szezon után pakolnia kell,túl gyorsan telik az idő és túl nagy tekintélyt veszítettünk az utóbbi évek alatt.
Sajna még mindig nincsenek megoldva a problémák,és ez az a szarkupac ,amit Wengerék göngyölgetnek maguk előtt.
A city jóval erősebb csapat és a united is még mindig jobb teljesítményre képes.
csókolom!
2005 óta nincs egy stabil fizikailag szellemileg erős keretünk,a tapasztalat a klasszis megoldások még mindig csak ritkáknak nevezhető,nem elég néha nyújtott jó teljesítmény,persze úgy látszik az elnökségnek megfelel.
Így meg tudom érteni minden nagyravágyó játékos távozási szándékát,mert bátran kimondhatjuk ennyi év után,hogy ez a csapat nem tud előre lépni.
12 éve
Törölt felhasználó
Akkor még a héten kéne egy szélső-védőt igazolni...

Hozzáteszem Yennaris nagyon jól játszott.

Szólj hozzá