Marouane Chamakh a SkySportsnak nyilatkozva elismerte, hogy igazak azok a hírek, miszerint több kérője is akadt. A marokkói szeretné minél hamarabb letudni a jövőjét és az ANK-ra szeretne koncentrálni.


A csatár ebben a szezonban csupán egyszer talált be a kapuba, a Blackburn elleni vereség alkalmával. Thierry Henry érkezésével Chamakh sorsa megpecsételődni látszikk. A 28 éves játékost honfitársai is biztatják a távozásra. A játékos viszont az Afrikai Nemzetek Kupája alatt nem szeretne a távozásával foglalkozni, így az elkövetkező 2 hét döntő lehet az ő szempontjából. Érdeklődőkből nincs hiány, viszont elismerte Olaszországból való érdeklődést.


A Fiorentina egy jó csapat.


Szeretnék jól játszani az Afrika kupán. A többi jön magától.

-mondta Chamakh. A marokkóit barátja El Hamdaoui is biztatja a távozásra.


Azt szeretném, hogy menjen el egy másik bajnokságba és mutassa meg a képességét.

-zárta szavait Hamdaoui. A marokkói távozására tehát minden esély megvan. A távozása pedig egy új játékos érkezését jelentené.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

12 éve
Törölt felhasználó
Kellene végre vlakit találni Van Persie mellé. Olyan szar, h mindig csak igazolunk játékosokat, de kiderül, hogy mégse a legalkalmasabbak. Ha találnánk valakit Van Persie mellé, akkor szerintem a legtöbb gondunk megoldódna.

Chamakhról meg annyit, hogy tényleg nem való ide, tegna is látszott, mikor Wenger lecserélte, hogy mennyire ideges amiatt, hogy nem tudott nagyot alkotni. Meg szar lehetett neki, mert nem őt ünnepelték annyira, hanem Henryt.
12 éve
Törölt felhasználó
sajnálom Chamakot , de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket... az álmai klubjában ahogy Ö fogalmazott nem így szokás teljesíteni...
12 éve
Törölt felhasználó
Kell az erősítés!
Mert pl. tegnap ugyanaz a középpálya játszott mint máskor!
ÉS elég szürkén játszottunk tegnap is!

jah és a másik!
OXINAK KELL KEZDENIE THEO HELYETT!!! ez nem is kérdés!
12 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Aron21,ami Henryt illeti.Azért látszott h a sebessége már nem az igazi ,de a hajrában nagyot tud lendíteni majd :))
12 éve
Törölt felhasználó
Hát FanofArsenal, elég nagy kacsának tűnik.

Sztem egyébként nem kell Henrynak játszania a hétvégén a kezdőben. Még mindig nem szabad csodát várni tőle, akárhogy is. A mi játékunk pedig a gyors szélsőkre és a harcos Box-to-Box szélsőkre épül, ezért akárhogyis, de én csak középcsatárként tudom elképzelni Thierryt, ha Van Persie pihen vagy le kell cserélni. Ezzel egy másodpercig sem akarom lealacsonyítani Henry tegnapi érdemeit, de azért a gyorsasága és fürgesége már megkopott, attól függetlenül, hogy még mindig zseni.

A kezdőm: Szczesny - Djourou, Koscielny, Mertesacker, Miquel - Song, Arteta, Ramsey - Walcott, Van Persie, Benayoun.

És ha baj van, beáll csereként a király, átállunk két csatáros módra, ahogy szoktunk hátrányban és óriási nyomást helyezünk az ellenfélre.

Szólj hozzá