Per Mertesacker szerint az Arsenalnak nem szabad alárendelt szerepet játszania a Leeds United elleni FA kupa találkozón. A német védő szerint együttesének komolyan kell vennie a Championshipben szereplő gárdát.

Az ágyúsok az idei évben is összecsapnak Simon Grayson gárdájával. A tavalyi szezonban az Arsenal kisebb meglepetésre újrajátszásra kényszerült a 'pávák' otthonában, miután Arsene Wenger együttese csak döntetlent játszott az Emirates stadionban.

A helyzet hasonló Németországban is.

- mondta Mertesacker

A csapatok nagyon erősek, ráadásul a másod és a harmadosztályban is profi klubok játszanak, akik egy héten többször is edzenek csakúgy, mint a Premier Leagueben vagy a Bundesligában.
Az egyetlen különbség az a gyorsaság. Az alacsonyabb osztályú csapatok is tudnak küzdeni és jó focit játszani. Már az első pillanattól kezdve magabiztosnak kell lenned, amikor ellenük játszasz. A magabiztosság fontos része a Premier Leagunek és a Championshipnek.
Az FA kupa Németországban is nagyon népszerű. Jó érzéssel tölt el, hogy én is a részese lehetek ennek a sorozatnak. Remélhetőleg továbbjutunk a következő pár fordulón.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
Szegény Xavi negyedszer van a FIFA átadón és még most se nyerte meg.... Ő is gyarapíthatja a Henry Totti, Raul és társai csoportot.
12 éve
OK :D
12 éve
Törölt felhasználó
Még egy óra... ne izguljál majd lesz;)
12 éve
Match Pub mikor lesz? 🧀 :)
12 éve
Törölt felhasználó
Valaki mondja már meg ki a retek az a Neymar? Annyira túl van sztárolva hogy hihetetlen... erre megkapja a Puskás díjat amit Rooney simán megérdemelt volna.

Szólj hozzá