Továbbra sem hivatalos Theirry Henry visszatérése az Arsenalhoz annak ellenére, hogy Arséne Wenger a közelmúltban már kész tényként nyilatkozta, hogy a francia szűk két hónap erejéig ismét egykori csapatát fogja segíteni.

A Daily Mail úgy tudja, hogy az Arsenal szabályosan versenyt fut az idővel, hogy még időben regisztrálni tudja Henry-t a jövő hétfői Leeds elleni FA-Kupa meccsre. A határidő a meccsel kapcsolatban péntek déli 12 óra, minden későbbi igazolás nem játszhat a kupasorozat harmadik fordulójában.

Az tény, hogy a regisztráció csúszásban van, hiszen Wenger szerette volna Henry-t a szerdai tartalékmeccsen, a Sunderland ellen is játszatni, ahol pályára léphetett többek között Alex Oxlade-Chamberlain, Park Chu-Young, Ryo Miyaichi, vagy Nico Yennaris is, akiknek reális esélyük van arra, hogy jövő hét hétfőn is a csapatban tudhassák magukat a Leeds ellen.

Egyes hírek szerint néhány dokumentum hiányzik még az amerikai MLS, illetve Henry jelenlegi csapata, a New York Red Bulls részéről, főleg a játékos biztosítása kapcsán. Ezek az iratok formalitásnak számítanak, ám ezek nélkül nem lehet ratifikálni a szerződést, és a megállapodást nem lehet hivatalosnak tekinteni, hogy a játékos pályára is léphessen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

12 éve
Nem igaz, hogy minden igazolással ennyit szarakszunk!
12 éve
Törölt felhasználó
szerintem is elhamarkodott nyilatkozat volt ez Walcott-tól azt meg egyenesen nem is értem, hogy hogy gondolja, hogy idén több meccsünket gól nélkül hozzuk le(??!!)...
nincs olyan meccs, hogy ne kapnánk gólt:D Walcottnak még sokat kell fejlődnie azért az előrejátékban...
12 éve
Törölt felhasználó
Szomorú, amikor egy játékos így nyilatkozik.(Walcott) .Fabregas kivételes képességekkel bíró játékos. Hiánya pótolhatatlan.

.
12 éve
Törölt felhasználó
Aztak*va

nem gondoltam volna, hogy ilyen gyenge a statunk
60 meccsből 31 nyert :gulp:
12 éve
Törölt felhasználó
off: Érdekes statisztikák a 2011-es évről.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/41404/behind-the-numbers-

Szólj hozzá