Wilshere július 31e óta nem játszott az Ágyúsok színeiben, miután az Emirates Kupa keretein belül rendezett, New york Red Bulls elleni mérkőzésen bokasérülést szenvedett. A 20 esztendős játékos műtéten esett át, hogy orvosolják a problémát, így egy sikeres rehabilitációt követően, akár már febuárban visszatérhet az első csapatba.

Theo Walcott, az Arsenal szélsője azonban, amellett, hogy rendkívül örül válogatottbeli csapattársa visszatérésének, figyelmezteti a rajongókat, hogy ne várjanak túl korán, túl sokat a középpályástól.

 

"Látni Jacket az öltöző, vagy akár a kezelőszoba körül fantasztikus, ráadásul boldogabb, mint valaha. Gyermeke születésével, élete egy új szakaszba érkezett, ami remek, ráadásul a csapaton belül is meghatározó szerepet harcolt ki magának. Egyértelműen megérdemelte az Év Fiatal Játékosa díjat, melyet az előző évben nyert. A válogatottban is fantasztikusan szerepelt és már csak arra van szüksége, hogy visszatérhessen a pályára. Ám támogatnunk kell őt, hiszen hosszú időt kellett kihagynia és még alig múlt 20 éves. Hosszú karrier áll még előtte, tehát nem szeretnék idejekorán túlterhelni. De a helyes módon fogjuk felhasználni a képességeit, ebben biztos vagyok."

 

Walcott arról is beszélt, hogy szeretné megtalálni a jobbik góllövő cipőjét 2012ben. A játékos nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint Robin van Persie 2011ben elért, 35 gólos teljesítményét, miközben ő maga, minden sorozatot összevetve, mindössze 8 gólt tud felmutatni az előző évben. Ám  2012ben nem elégszik meg ennyivel.

 

"Viszonylag jó évem volt a 2011es a gólok, de főleg az asszisztok terén, emiatt boldog vagyok. Ám úgy érzem, az új évben többet kell nyújtanom a gólszerzés terén is, hiszen még csak négy találatnál tartok a bajnokságban. De akkor is boldog vagyok, ha nyer a csapat és asszisztálhatok a gólszerzéshez. Teszem a dolgomat és igyekszem még hatékonyabb lenni az előrejátékban."

 

Theo másik újévi fogadalma, hogy véget vessen az Arsenal kupaéhségének és végre kezében tarthassa legalább az egyiket, a még elérhető három trőfea közül. Mindemellett biztos benne, hogy a keret többi tagja is olyan játékerőt képvisel, ami lehetővé teszi a cél elérését.

 

"Úgy vélem már így is rengeteg tapasztalattal rendelkezünk arról, hogy milyen valaminek a kapujában lenni (negyeddöntők, Ligakupa döntő stb.). Ám egy kicsivel többet akarunk. Nyilvánvalóan szeretnék megkaparintani a bajnoki címet, valamint az összes kupát, melyben részt veszünk. Hosszú idő óta nem nyertünk szerint és személye szerint engem ez arra sarkall, hogy még többet akarjak nyerni. Ehhez az is kell, hogy mind egészégesek maradjunk. Szurkolunk, hogy senkit ne érjen baj, hiszen elég sok sérülés sújtott minket az utóbbi időben, mely nem tesz jót senkinek. Ám biztos vagyok benne, hogy ezen is túljutunk, mint egy igazi Csapat."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Hát igen gyakran együtt van az egész védelem az orvosiban...
12 éve
Törölt felhasználó
Az orvosiban gyakran együtt van a csapat nincs ezzel semmi gond :D
12 éve
Törölt felhasználó
TheArsenal! Van (:
12 éve
Hát az volna a legjobb megoldás, ha Arteta előre jönne Ramsey helyére irányítani. Ramsey kicsit kipihenné magát, és megint lenne egy tökéletes védelmük egy tökéletes szűrő párossal (Wilshere-Song). Gondoljatok bele... Ilyen kezdővel akárkit vernénk..

--------------Szcszesny------------
Sagna--Koscielny--Vermaelen--Santos
----------Song---------Wilshere----
Walcott--------Arteta-------Gervinho
-------------Van Persie-------------

Padon: Fabianski,Podolski,Henry,Benayoun,Mertesacker,Gibbs,Ramsey,Coquelni

Szerintetek van esély arra, hogy így összejöjjön egyszer a csapat?
12 éve
Törölt felhasználó
Az nagy kérdés, hogy Arteta, vagy Ramsey kerül ki a kezdőcsapatból. Wilshere-nek egyértelműen bérelt helye van ott. :D
Szívesen látnám őt irányítóként, mert szemmel láthatóan van szeme a pályán, és a rúgótechnikája sem rossz, a dinamikájáról meg nem is beszélve! :D
Song - Arteta
Wilshere


We miss you, Jack!


Szólj hozzá