Arsene Wenger számára a Barcelona legyőzése volt a 2011-es szezon legszebb emléke. A francia azt is hozzátette, hogy ez az év volt a legnehezebb éve Arsenalos karrierje során.

A gall mester nagyon boldog volt, amikor az Arsenal 2-1-re legyőzte Pep Guardiola együttesét, a Bajnokok Ligájában. Wenger azonban azt is hozzátette, hogy sok kihívással kellett szembenéznie az elmúlt 12 hónap alatt.

Talán a Barcelona elleni mérkőzésen játszottak a legjobban fiúk. Számomra ez volt a tavalyi év csúcspontja.

- árulta el Wenger

Visszatekintve nem mondanám, hogy ez volt a legkönnyebb évem karrierem során. A tavalyi szezon vége sokkal nehezebb volt, mint az ideinek az eleje, mivel sok kritika és csalódottság ért minket.
Ebben a szezonban is éltünk meg nehéz időszakokat, de mindig lebegett valami a szemünk előtt, ami küzdésre ösztönzött bennünket.
Az előző szezon utolsó két hónapjában, már nem volt esélyünk arra, hogy megnyerjük a Bajnokok Lgáját, a bajnokságot, de még az FA kupát sem. Rettentően nehéz volt azon az időszakon átesni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (83)

12 éve
Törölt felhasználó
nem tudom emléxel-e, mert én igen: A. Villa- Arsenal 54. perc 1-1. Az 54. perctől folyamatosan itt írogattál, hogy nem fogunk már gólt lőni, biztos, hogy nem lövünk már gólt. EMBER az 54. percben.......
12 éve
Törölt felhasználó
Donz94: Most is így kellene nyomnia az Arshavinnak :-)
12 éve
Törölt felhasználó
Azért egy Ramsey-Rosicky cserét elnézegettem volna, én imádom Aaron játékát, az ahogy átveszi a labdát és már fordul kapu felé, hihetetlne, nagy játékos lesz belőle, de most kicsit fáradt és Rosicky is jó formában van. De egyébkébnt tényleg logikus, hogy ez a kezdő.
12 éve
poizze: Az utóbbi pár meccset TV-n néztem, szóval nem nagyon ,,sírtam" meccs közben. :)
12 éve
Törölt felhasználó
A blackburn megveri a mu-t aztán kikap a stoketól, astonvilla lealázza a cselzit aztán kikap a swanseatól :D
off: Futács 2 meccsen kezdett a Portsmouthnál és 2. gólját lőtte :)

Szólj hozzá