Az Arsenal a Fulham otthonában kezdi meg a 2012-es esztendőt. A mérkőzés ma este 18:30-tól lesz látható

Az Arsenalnak roppant nehéznek ígérkezik a mai találkozó, mivel Arsene Wenger együttese csak egyetlen napot tudott pihenni, a QPR elleni mérkőzés után.

Az ágyúsok sérüléslistája tovább bővült a hétvégén, Thomas Vermaelen személyében. A belga helyét valószínűleg Francis Coquelin fogja átvenni, de az sem kizárt, hogy Ignasi Miquelt fogja szerepeltetni Arsene Wenger. A csapatban továbbra is sérült Santos, Mannone, Wilshere, Gibbs, Jenkinson, Diaby és Sagna.

A Fulham gárdájában is sok sérült található. A mai találkozóról hiányozni fog Zamora, Johnson, Davies, Schwarzer, Grygera, valamint Duff. A londoniak helyzetét az sem könnyíti, hogy előző öt mérkőzésükből csak egyetlen találkozót tudtak megnyerni.

Wenger várhatóan több helyen is változtathat csapatán, a QPR elleni kezdőhöz képest. Könnyen elképzelhető, hogy Rosicky, Benayoun, de akár még Chamakh is több lehetőséghez fog jutni a ma esti összecsapáson.

A várható kezdő: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Coquelin - Song, Arteta - Walcott, Ramsey, Gervinho - van Persie

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

12 éve
Törölt felhasználó
Wolves-Chelsea 1:2 :-S
12 éve
Törölt felhasználó
Kemény mecs lesz Oxinak játszania kell!!!
12 éve
Szczesny- Djourou, Mertesacker, Koscielny, Miguel- Song, Rosicky- AOC, Arteta/Benayoun, Gervinho- RvP. Walcott nincs formában, én beraknám a kezdőbe Chamberlaint. :)
12 éve
Törölt felhasználó
Reméljük h Stockdale nem ugy fog védeni mint a chelsea ellen/
12 éve
Törölt felhasználó
győzni kell és sinen vagyunk 🐛

Szólj hozzá