Robin van Persie egy mostani interjújában elárulta, hogy a családjával együtt imádja a londoni életet és ha rajta múlik, nem is tervez váltást ezügyben a közeljövőben.

A holland játékos szerződése 2013-ban jár le az Arsenallal, a hosszabbításról pedig van Persie csak a szezon végén, a nyáron ülne le tárgyalni az Ágyúsok vezetőségével. Érdeklődőkből nem lesz hiány, hiszen állítólagosan a Manchester City és a Barcelona is figyeli a szituációt. Az azonban pozitívum lehet, hogy van Persie-ék imádják a londoni életet.

"A családommal együtt imádjuk a londoni életet, imádom itt láti a gyerekeimet felnőni. Angol gyerekként nőnek fel, az angol értékeket is megtanulván. London külvárosában, egy fantasztikus helyen élünk, és megvan mindenünk, amit akarunk." - mondta van Persie.

"Az angol emberek hihetetlenlü udvariasak velünk. A gyerekeink pedig inkább angolak, mint hollandok. Shaqueel pedig egyenesen vissza sem térne Hollandiába."

Van Persie elmondta, hogy élvezi az Arsenal szurkolóinak imádatát is. A holland játékos 2011 nyarán lett a csapat kapitánya Cesc Fabregast követvén, azóta pedig egyre inkább a csapat legendává növi ki magát.

"Nem is kívánhatnák ennél nagyobb dícséretet magamnak, mint amilyet az Arsenal szurkolói továbbítanak felém. Az Arsenal szurkolói minden tudnak a játékról, az Emirates pedig az egyik legjobb stadion." - tette hozzá van Persie, akinek rekordösszeget, 150 ezer fontos heti fizetést ajánlhat az Arsenal.

"El kell ismernem, hogy imádom azokat a feliratokat, amiket az Arsenal szurkolói függesztenek ki a stadion falára. Azt, hogy Nem kell nekünk Batman, ha van egy Robinunk. Mi többet kívánhatnék? Az Arsenal szurkolói azt akarják, hogy minél jobban játsszak, és ez nagy motivációt ad. Cserében pedig igyekszek minél jobban szerepelni a pályán." - tette hozzá van Persie.

A holland játékos a 2011-es naptári évben 35 gólt szerzett, eggyel kevesebbett, mint Alan Shearer, az 1995-ös rekordjakor. Arséne Wenger azonban elmondta, hogy 2012 is remek év lehet van Persie-nek.

"A legjobb korban van, hogy még több gólt rúgjon. A 2011-es évben majdnem összejött neki a rekorddöntés, de személy szerint nem tudom, mi változhat újévkor, ami miatt ne tudná megismételni a 35 gólt, vagy hogy ne tudna még ennél is többet szerezni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (57)

12 éve
Törölt felhasználó
azt hogy ne beszélj sokat Mikel XD
12 éve
Törölt felhasználó
Miiiit mond Wenger?:D
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
Törölt felhasználó
Bárcsak beérte volna Shearert...
Ez egy "once in a lifetime" lehetőség volt :)
12 éve
ez nagyon nagy! :D

Szólj hozzá