A Wolverhampton elleni 1-1-es döntetlen után, az Arsenal a Queens Park Rangers együttesét fogadja a Premier League 19. fordulójában. A mérkőzés ma 16:00-tól kerül megrendezésre.

Arsene Wenger együttesének kötelező lenne a győzelem, a csalódást keltő Wolves elleni mérkőzést követően. Ugyan jó hír az ágyúsok számára, hogy Theo Walcott felépült betegségéből, de sérülések terén ezúttal sem áll jól Wenger gárdája, hiszen Santos, Mannone, Wilshere, Jenkinson, Diaby, Gibbs és Sagna továbbra is sérült. A felsoroltak közül utóbbi két játékos áll a legközelebb a visszatéréshez, január végén.

A QPR együttesének is van javítani valója, hiszen londoni 'riválisunk' már 6 meccse nyeretlen. Legutóbbi győzelmüket a Norwich ellen szerezték még novemberben. Sérülések terén ők sem állnak a legjobban, hiszen Ferdinand, Murphy, Hulse és Dyer is hiányozni fog a mai mérkőzésen.

Az Arsenal várhatóan egy kevert csapatot küld majd pályára, mivel hétfőn már a Craven Cottagera látogat Arsene Wenger együttese. Kérdéses, hogy a francia edző szerepelteti-e a fáradtsággal küzdő Robin van Persiet.

A várható kezdő: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, - Song, Rosicky - Walcott, Ramsey, Gervinho - Chamakh
 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Arteta nem kapott lapot a Wolves ellen, szóval játszhat.
12 éve
Törölt felhasználó
Én csak tippeltem egy kezdőt, tehát nem biztos, hogy ez lesz.
12 éve
Törölt felhasználó
szerintem Rosicky jól játszott a Wolvs ellen, én bízom benne, h ma is jól fog játszani, Ramsey is legyen toppon
12 éve
Törölt felhasználó
Artetának kigyűlt az 5 sárga lapja..
12 éve
Törölt felhasználó
én még most is zavarban vagyok ha a 4-5-1 es taktikát kell felirni. Hogyan kell pontosan?
A. 4-2-3-1
B. 4-3-2-1
?

Szólj hozzá