Robin van Persie, az Arsenal rekorddöntés előtt álló holland játékosa a Wolverhampton elleni mérkőzés előtt elmondta, újabb veretlen sorozatot remél a csapat számára.

Az Ágyúsok számára a közelmúltbéli Manchester City elleni vereséggel egy nyolcmeccses veretlenségi sorozat szakadt meg, ami október közepe óta tartott, s amely nélkül aligha tudott volna az Arsenal az ötödik helyre kapaszkodni a tabellán.

A City elleni botlást követően azonban az Arsenalnak sikerült talpra állnia és újabb három pontot hozni egy kőkemény meccsen, az Aston Villa ellen, ráadásul idegenben. A sorozat kedden a Wolverhampton elleni bajnokival folytatódhat, amely csapatot azonban nem szabad alábecsülni, véli van Persie.

"Továbbra is sok és kemény erőpróbánk lesz, kezdve a Wolves elleni meccsel." - mondta van Persie.

"Tavaly jól teljesítettünk ellenük, 3-0-ra nyertünk pont a Barcelona elleni meccset megelőzően. Ennek alapján ők is nehéz meccsnek néznek elébe, de az biztos, hogy keményen fognak harcolni, mert minden pont fontos a számukra."

"Az biztos, hogy nekik is remek csapatuk van, jó képességű középpályásokkal és szélsőkkel. Meg fogják nehezíteni a dolgunkat, de összességében úgy vélem, hogy jó esélyünk van, hogy egy újabb veretlenségi sorozatba kezdjük bele."

"Két kőkemény meccsen vagyunk túl, amit nagy katlanokban játszottunk. Összességében többet is érdemeltünk volna három pontnál, de jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy egy újabb érdekes sorozatot kezdjünk el." - mondta van Persie, aki két gólra van ahhoz, hogy beállítsa Alan Shearer 1995-ös rekordját, az egy naptári évben rúgott gólok számát (36) tekintve.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! Jó szurkolást! Go Gunners! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
Szimpatikus kis csapat a Wolverhampton, kedvenc kis csapatom :) De természetesen muszáj győznünk. Go Gunners! :D
12 éve
Törölt felhasználó
Crowbar igazad van a sok programmal kapcsolatban de a Sopcast nem ezekhez tartozik. Sokáig én sem húztam le pedig már sokan a sopcasttal bombáztak hogy milyen jó, király stb. Amióta lehúztam csak Sopcaston keresztül vagyok hajlandó meccset nézni. Ennél jobb minőséget még nem láttam (persze a sopcasthoz is linkek vannak. Van ami HD van ami kevésbé élvezhető).
Ha esetleg valaki le szeretné tölteni : http://download.chip.eu/hu/SopCast_140627.html
Linket hozzá pedig innen szerzek : http://www.livefootballol.com/streaming/epl/week-18-arsenal-wolves-27-12-2011.html

(Persze csak később fogják a linkeket kitenni :) szóval még várni kell. Ha esetleg lesz olyan hogy BLOODZEED HD akkor azt csakis ajánlani tudom - nincs hibája, nincs akadozás, ANGOL nyelvű SKYSPORT szokott rajta menni :).
12 éve
Törölt felhasználó
Crowbar, én itt szoktam keresgélni, www.livescorehunter.com itt a legjobb minőségű a vshare, amit le kell tölteni, de vannak rosszabb minőségű streamek, amikhez nem kell semmit sem letölteni. Olyan 15:45 körül már lehet keresgélni a streamek után. Én mindig vsharen lesem.
12 éve
Törölt felhasználó
Üdv az oldalon pajszer kolléga :)

Én ezt (http://www.wiziwig.tv) ajánlanám. Itt live sports, football.
Ha streamet akarsz nézni, akkor úgyis kell a sopcast szóval azt nyugodtan telepítsd. Ezért cserébe viszont sokszor olyan minőséget tolnak, hogy még a 40-es TV-n is tudom nézni.

Szólj hozzá