Az Arsenal a Wolves gárdáját fogadja a Premier League 18. fordulójában. A meccs 16:00-kor kezdődik, az Emirates stadionban.

A találkozót elméletileg December 26.-án rendezték volna, ám a londoni metrósztrájk miatt a mérkőzést egy nappal elcsúsztatták.

Arsene Wenger legénységének rettentően fontos lenne a győzelem, hiszen a Chelsea és a Liverpool is pontokat hullajtott a tegnapi nap folyamán. Egy esetleges győzelem esetén, az Arsenal a 4. helyre kapaszkodhatna fel a tabellán.

A 3 pont begyűjtése azonban nem lesz egyszerű, mivel a bombaformában lévő Robin van Persie valószínűleg csak a padon fog kezdeni. A holland támadó ismételten fáradsággal küzd, így Arsene Wenger valószínűleg pihentetni fogja. A kapitány helyét Marouane Chamakh vagy Park Chu Young veheti át.

A sérültek közül Johan Djourou áll a legközelebb a visszatéréshez. A svájci védő felépülése jól halad, és kis szerencsével akár már a mai találkozón is ott lehet. Rossz híreket kaptunk viszont Kieran Gibbsről, mivel a fiatal angol játékos felépülésében visszaesés mutatkozott, így további négy hetet kényszerül kihagyni a 22 éves bekk. Jó hír viszont, hogy a keretbe visszatérhet Alex Song, aki letöltötte egy meccses eltiltását az Aston Villa ellen.

A Wolverhampton gárdájában O’Hara, Craddock, Edwards és Foley bajlódik sérüléssel.

A várható kezdő: Szczesny - Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Song, Arteta - Walcott, Ramsey, Gervinho - Chamakh

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

12 éve
Törölt felhasználó
GÓÓL :D Szép volt, de basszus paráztam hogy elrontja!! És mért nem paszolt van Persiehez? :coolhmm: Neki kell a rekord!!! :D 🧀
12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Jó a kezdő!
Én is kb. ugyanezt a kezdőt raktam volna a pályára!
Ha ezt a lehetőséget sem használjuk ki akkor semelyiket sem!
Kötelező győzelem!
Remélem nyerünk!!
CCOMMMEE ONN GUNNNERRSS!! GOOOO GUNNNERRSSS!!!!!
12 éve
Törölt felhasználó
Hali Goonerek!! Go Gunners!!!Remélem lesz lehetőség Robint pihentetni. Ne feledjük ,hogy 4 nap múlva újra meccs ,így nem árt Theot pihentetni.Ya és OX hajrá!!!
12 éve
Ramsey-t én sem sztárolom!ROsi és Benayoun elötte van nálam a sorrendben most!Gervinho jó igazolás volt, én a télen egy jó támadó KP-t hoznék, aki a szélen és középen is jól játszik!
12 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi leszek erre a Rosicky-Benayoun kezdőre :)

Szólj hozzá