web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Arsenal 1-1 Wolverhampton

 • Arsenal 1-1 Wolverhampton

  Gervinho góljára Fletcher válaszolt

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Dec. 27, 15:53
 • Forrás: -
 • Hozzászólások: 460
 • Athlon Szerző:
  Athlon


Az Arsenalnak nem sikerült a Chelsea, a Liverpool és a Manchester City botlásait kihasználva csökkenteni a hátrányát a bajnokság 18. fordulójában, miután Arséne Wenger együttese is csak döntetlent tudott játszani a szezon egyik sereghajtó csapatával, a Wolverhamptonnal.

Pedig jól indult az Ágyúsok szekere, Benayoun kiugratásával Gervinho lódult meg, és szerezte meg a vezetést az Arsenalnak már a 8. percben, ezt követően azonban a csapat nem igazán akarta növelni az előnyt, inkább csak tartani akarta a labdát. Ez összességében sikerült is, hiszen a mérkőzés összképét tekintve az Arsenal 73%-os labdabirtoklási mutatót produkált.

Azonban ez sem volt elég a győzelemhez. A Wolves ugyanis egy szögletből, Steven Fletcher fejéséből egyenlíteni tudott, a 38. percben.

Az Arsenal eztán rákapcsolt, s Wenger cserén is érezni lehetett, hogy csak a győzelem lehet az elfogadható eredmény, a francia ugyanis csak támadó szellemű játékosokat cserélt: Ramsey-t, Arshavin-t és Chamakhot. Sőt, egy szabálytalanságot követően Stuart Attwell játékvezető még ki is állította a Farkasok emberét, Nenad Milijas-t, így az Arsenal az utolsó negyedórában már emberelőnyben játszhatott.

Az Arsenalnak a második játékrészben voltak lehetőségei a győzelemre, ám a Wolves kapusa, Wayne Hennessey Gervinho gólján kívül hibátlan napot fogott ki, és minden lehetőség fennakadt a walesi hálóőrön.

Az Ágyúsok így csak egy pontot hoztak a hétközi fordulóban, a folytatás december 31-én, a QPR ellen.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(460)

Athlon

ericsson! Így-vagy-úgy de Rosicky és Benayoun is lehetőséget kapott. Sajnos ezt Wenger baszta el, valóban, nem az utolsó pillanatban kellett volna összetákolnia a csapatot, mert most örülhetünk, hogy ez a jelenlegi kezdő úgy-ahogy összeszokott. Talán ezért is fél rotálni a francia. Hátul még ha akarna se tudna rotálni, mert nincs ember, elöl szintúgy.

Dec 28. 13:30

ericsson (Törölt felhasználó)

Wenger hogy is mondta pár hónapja? A karácsonyi időszakban sokat fogok rotálni? Ezzel szemben az év eleje óta megint ugyan az a kezdő játszik.

Dec 28. 13:13

ArsenalFanZ

Csak az a gond hogy az Arsenal nem nagyon tanul a hibájából, ezt már sokszor észrevehettük. Szezon végén mikor jön a tavasz, mintha a csapat kifáradna s feladna mindent, olyankor olyan gyengén produkálunk hogy az valami hihetetlen. Szóval ha meg is lenne nem sokára a 4dik hely, akkor is tavasszal elfáradnánk és kipukkanánk. Remélem most máshogy lesz...

Dec 28. 13:04

fecc04

ericsson! Oké, így már érthető, de én sem azt mondtam, hogy most már dőljünk hátra, mert a rossz kezdés után feljöttünk - épp ellenkezőleg. Rossz kezdés után feljöttünk, tehát nem igazán lehet szidni a csapatot, és nem mondanám, hogy szarban vagyunk - DE! Ettől feljebb kell kapaszkodnunk, mert ha eddig eljutottunk, akkor sokkal több van ebben a csapatban. Ergo: egyetértek :D

Dec 28. 12:43

ericsson (Törölt felhasználó)

Rosszul kezdtük a szezont, oké ezt mindenki elismeri. Szeptemberben még az volt a cél, hogy feljöjjünk a 4. helyre. Ez megtörtént, hiszen 1 pontra vagyunk tőlük ami semmi. Most már nem élhetünk abban, hogy rosszul kezdtük a szezont, ez is jó eredmény lenne a végére, mert innentől egy új szezon kezdődik egy új céllal.

Mégpedig, hogy szépen lassan kezdjünk felkapaszkodni a dobogóra, majd ha befogtuk a szomszédainkat utána megnézhetjük hol is állunk az elsőktől.

Dec 28. 12:31

fecc04

ericsson! Ezt most nem értem, hogy miért írod. (vagy egyáltalán nem szól?)

Dec 28. 12:28

ericsson (Törölt felhasználó)

Ezt most úgy mondod, hogy a következő 2 meccs alatt sokat tudnánk előrelépni. Nem kérdés, hogy féltávkor vagy negyedikek vagy ötödikek leszünk. Féltávkor az új szezoncélt kitűzhetjük, hogy meg is tartsuk azt a negyedik helyet, hiszen az év elején az volt, hogy jöjjünk fel. Másrészt nem a múltban kell élni hanem a jövőben. Rosszul kezdtük a szezont igen, de már túlléptünk rajta és látótávolságban van egy jó helyezés miért ne koncentrálnánk arra és miért ragadnánk meg még mindig a rosszul kezdtük a szezont résznél??

Dec 28. 12:26

mateo130

Dehogy is temetjük a csapatot. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ilyen lehetőségek elszalasztásával nem lesz meg a 4. hely. És ez most már elég égető, hogy nem tudjuk kihasználni az adott lehetőséget.

Dec 28. 12:25

arsenal1220

ericsson: te is azt írtad ,hogy féltávnál úgy a 6.-7. helyen leszünk!Ahhoz képest az 5. hely egyáltalán nem rossz!

Dec 28. 12:23

fecc04

ericsson! És akkor? Már a féltávnál járunk?

Másrészt, gondoltad volna a szezon elején, hogy a csapat ennyire feljön mire a bajnokság feléhez érünk? Mire fel a siránkozás?

Dec 28. 12:21

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook