Arséne Wenger szerint 2012 az Arsenal új angol tehetségének, Alex Oxlade-Chamberlain éve lehet, miután a francia szerint a fiatal játékos készen áll az áttörésre.

Oxlade-Chamberlain epizódszerepeket már kapott az idei szezonban, és ezekkel nagyszerűen élt, hiszen a két góljáról, valamint a remek játékteljesítménye miatt minden szurkolónak pozitív kép maradt meg róla.

Az új esztendőben azonban már Wenger is sokkal többet fog számítani rá, nem utolsósorban azért, mert a januári Afrikai Nemzetek Kupája miatt két támadó, Chamakh és Gervinho is átmenetileg távozik az Arsenaltól.

"2012-ben, rögtön az év elején több lehetőséghez fog jutni." - mondta Chamberlainről Wenger.

"Már nincs messze ettől, azt lehet látni, hogy nagyon tehetséges játékosról van szó. Egyszerűen azonban hozzá kellett szokatnia az itteni meccsek iramához, és a keménységhez, ami ezekkel a mérkőzésekkel jár. Ha kell, már eddig is bármelyik meccsen bedobhattam volna a mélyvízbe, azonban nem akartam, hogy lesokkolja a bajnoki meccsekkel járó intenzitás."

"Fizikailag készen áll, még egy kis tapasztalatra van szüksége. Az elkövetkezendő időszakban azonban több lehetőséghez is fog jutni a meccseken."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
de nem csatár?
12 éve
Törölt felhasználó
Russia! A középpályára nem is kell senkit venni, nincs rá szükség. Maximum akkor ha Arsha-t már a télen eladjuk, e még akkor se feltétlenül kell mert jól el vagyunk látva a középpályánk + Wilshere is "hamarosan" visszatér (mondjuk az azért még odébb van). Csatárra van szükségünk meg ideiglenesen balhátvédre.
12 éve
Törölt felhasználó
ez azt jelenti nem igazolunk? :roll:kíváncsi vagyok.
12 éve
Törölt felhasználó
Ő már megmutatta mit tud, hasznos csapattag lesz előbb utóbb de még nem jelenthetjük ki hogy az :D Az biztos hogy nagyon nagy tehetsége van és megérte a pénzét.

Szólj hozzá