web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Veszélyben Henry hírneve!?

  • Veszélyben Henry hírneve!?

    Januárban Henry az Arsenalhoz igazol, amennyiben hihetünk a sajtóban keringő pletykáknak...

    Hír Információk

  • Dátum: 2017. Dec. 25, 11:50
  • Hozzászólások: 8
  • Clichy Szerző:
    Csaba


Thierry Henry az Arsenalnál és a szurkolók körében több, mint egy játékos. A nevével minden eladható, a neve hallatán minden drukker és futballban jártas ember előtt egy olyan játékos jelenik meg, aki akárhonnan, akárkivel szemben képes volt gólt lőni és tette ezt a lehető legnagyobb szerénységgel. Mindenki imádja, mindenki tiszteli Őt.

8 évet töltött az Arsenalban, ezalatt nyert bajnokságot, FA Kupát és tette ezt úgy, hogy a sikerek eléréséből rendesen kivette a részét.

2007-ben mindenki meglepetésére Henry könnyek közepette bejelentette, hogy elhagyja az Arsenalt. Távozásakor megígérte, hogy a csapat és a szurkolók örökké a szívében maradnak.

Henry számos alkalommal bizonyította hűségét a klub iránt, az eltelt évek alatt számos rendezvényen megjelent, többször az Emiratesből nézte a csapat hazai meccseit, novembertől pedig a szünetelő MLS-nek köszönhetően a csapatnál eddzhet.

Idén januárban ANK, ez annyit jelent, hogy néhány afrikai játékost mellőzni kell a klubjaiknak. Csapatunkban Gervinho és Chamakh személyében két ilyen játékos is van. van Persie idén bombaformában futballozik, ám az orvosi vizsgálatok folyamatosan jelzik, hogy a holland sérülés határán áll. A körülményeket ismevén sokakban felmerült Henry visszaigazolásának lehetősége.

Amint Titi a csapathoz jött edzeni, sokakban felmerült az, hogy a francia egy ideig a keret tagja is lesz (ahogy volt korábban Campbell is). Természetesen a sajtó rögtön megszellőtette a visszahozatalát.

Veszélyben a hírnév!?

Természetesen mint mindenki, én is szeretném újra a csapatban látni Henryt. Kicsit átgondolva a jelenlegi helyzetet igen csak kockázatos az Ő újra leigazolása. Miért?

Példaként Raúl és a Real Madrid, valamint a madridi drukkerek kapcsolatát tudnám felhozni. Raúl több, mint egy évtizedig a Real egyik legfontosabb játékosa volt (mint nekünk Henry), azonban amint a realnál töltött utolsó éveiben a formája visszaesett, folyamatos kritikák érték, mindenki a távozását követelte.

Jelenleg mindenki várja Henryt (én is), de a leigazolásában ott van a kockázat. Sokan elfeledkeztek arról, hogy Henry egy gyengébb bajnokságban játszik, idősebb lett, az erőnléte sem a régi. A formája biztosan nem lesz a régi, az elvárás viszont nagy. Az biztos, hogyha játszhat, szívét-lelkét kihajtja magából az Arsenalért.
[Korábban a brazil Ronaldo nyilatkozta, hogy fejben még megtudja csinálni a mozdulatokat, de a teste már nem képes rá.]

Henrytól a megváltást, a gólokat, a stabilitást és a csapat helyes útra terelését várjuk, ezzel óriás nyomást helyezve rá. A sajtót ismerve minden egyes lépésében a hibát keresik majd, mindenki a nemtetszését nyílvánítja majd ki, ezzel extra nyomást téve Henry és talán a csapat vállára is.

Egy nagyon gyenge két hónappal Henry hírneve csökkenhet, emellett a csapatot talán még több kritika érheti.

-Vajon megkozkátatja ezt Henry és Wenger!?
-Remélem!Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(8)

Laci14

Én nem félek ettől különösebben ha a teste nem is bírná annyira akkor is adnának neki olyan labdákat hogy Henrynek csak be kell pöccintenie és hát ezeket nála senki nem tudta jobban smile

Dec 28. 03:05

safika

Park-nál és Chamakh-nál biztosan jobb lenne.Hazai meccseken gyengébb ellenfelek ellen és az FA kupában simán kezdhetne és gólokat is szerezne,ebben biztos vagyok.Idegenben és a komolyabb meccseken meg kapna 10-15 akár 25 perceket(állástól függően).Sztem is jó megoldás őt visszahozni 2-3 hónapra,mert nagy segítség lenne a csapatnak és RvP is tudna pihenni a nagy bevetések előtt.

Dec 26. 15:22

Aron21

Ericsson, ez jó volt:D:D

Dec 25. 15:02

ericsson (Törölt felhasználó)

Napi Pletyka: Jelentések szerint Pato az Arsenalba tart 23 millió £ ellenében, mivel Tevez a Milanba tart így Pato menni kényszerülne.

Dec 25. 14:59

poizze

Egy dolgot kifelejtetek. Henry mióta elment tőlünk játszott a barcelonában és most is játszik amerikában, szóval ő nem hagyta abba a focit és láttuk a nemrég lezajlódó bajnokságban, hogy még mindig igencsak jól focizik. Szal nem lesz itt baj.

Dec 25. 14:44

fecc04

Athlon! Egyetértek, de a "talán még mindig jobb"-ból vegyük ki a "talán"-t! Mert ebben 100 %-ig biztos vagyok!

Az íráshoz: volt idő, amikor én is ezen agyaltam, hogy mi lesz, ha már nem úgy fog csillogni, és esetlegesen lerombol magáról egy képet, amit korábban felépített. De ezt mára már elvetettem. Mert rájöttem, hogy aki látta Thierry Henry-t, az Arsenal legendáját, gólrekorderét, a világ valaha volt egyik legjobb támadóját Arsenal mezben játszani (Mit játszani?! Varázsolni!), az úgy fog ezek után is rátekinteni, hogy ő a legjobb! Ha leigazolnánk én lennék a legboldogabb, és sokat is várnék tőle, mert mégis csak Henry-ról van szó, de tisztában kell vele lenni, hogy ő is idősebb lett. Aki emiatt esetleg csalódna benne, vagy megkérdőjelezné a tudását, az egy buta ember, és nem igazi Arsenal szurkoló! Mintahogy a Raúlt kritizálók is elbújhatnának szégyenükbe!

Egy szó, mint száz: várunk vissza, Titi!

(ui.: Bergkamp 36 évesen még varázsolt, akár csereként beállva is. Henry miért ne tudná ugyanezt megcsinálni? Ha még egyszer láthatnám Arsenal mezben játszani...)

Dec 25. 13:17

Aron21

Hát én azért úgy látom, hogy Henry elég jól bírta mindig is a nyomást.:D Van benne valami, abban, amit Csaba írt, de én nem tartok különösebben ettől.:D

Dec 25. 13:06

Athlon

Ez benne van a pakliban valóban. De Lance Armstrong és Michael Schumacher is visszatért többéves kihagyások után, s bár utána nem azt a formát hozták, amit talán vártak tőlük, vagy amilyen formában a múltban versenyeztek, amit addig letettek az asztalra, azt senki sem veheti el tőlük. Úgy lesz ez Henryval is. Valószínűleg "csak" 20-30 perceket kapna, de talán még mindig jobb, mint az alternatívák, Chamakh és Park személyeikben.

Dec 25. 12:01

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Match Pub: Arsenal-Leicester

 Match Pub: Arsenal-Leicester Indul a Premier League 2017/18-as idénye!

Alexis játéka kizárt, többeké kétséges

 Alexis játéka kizárt, többeké kétséges A francia menedzser szerint a csapat felkészülten várja a szezont

Wilshere és Giroud is maradhatnak

 Wilshere és Giroud is maradhatnak Megküzd a csapatbeli helyért az angol és a francia játékos

Wenger: Nem okoznak gondot a lejáró szerződések

 Wenger: Nem okoznak gondot a lejáró szerződések A francia szerint új trend áll elő a futballban

Ismét elutasították a Lemar-ért tett ajánlatot

 Ismét elutasították a Lemar-ért tett ajánlatot Riyard Mahrez és Jean-Michael Seri is szerepelnek a radaron

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook