Arséne Wenger a Wolverhampton elleni mérkőzés előtt három játékost említett meg a sérülésjelentésében.

Az első és legfontosabb hír, hogy senki nem sérült meg az Aston Villa elleni bajnokin, így a keret változatlan maradhat a jövő hét keddi meccsre, a Farkasok ellen. Sőt, mi több, Johan Djourounak is van egy kis esélye, hogy játszhasson az elhalasztott mérkőzésen, ami mindenképpen jó hír, hiszen úgy volt, hogy a svájci védő akár három hét kényszerpihenő elé néz.

A francia menedzser azonban már nem volt ilyen pozitív Kieran Gibbs sérülését illetően. Mint arról korábban beszámoltunk, az angol játékosnál visszaesés jelentkezett a sérvműtét utáni rehabilitációjában, de ennél még komolyabb az a hír, hogy Gibbs-t megint műteni kellett, ezúttal ágyéksérüléssel.

Gibbs így további négy hetet hagy ki, s miután Andre Santos is csak március eleje felé térhet vissza a pályára, Wengernek elképzelhető, hogy nem marad más választása, s átmenetileg új játékost kell igazolnia a napokon belül nyíló átigazolási időszakban.

A végére azért még maradt egy jó hír is: Bacary Sagna tovább folytatja a futógyakorlatokat, s miután a francia a lábtörése ellenére is komolyan dolgozott az edzőközpontban, lényegesen hamarabb térhet majd vissza a pályára is. Bár Wenger nem akart komoly jóslatokba bocsátkozni, Sagna várhatóan január közepe, vagy vége felé már játszhat is majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
Hát igen, ezért kell az FA kupában pl teljesen 2. számú csapatot játszatni. Ha Van Persie lesérül több hónapra én nemtoom mit csinálok.
12 éve
Majd meglátjuk. Mire eljutunk februárig, Sagnák visszatérnek, Walcotték meg leépülnek. Ez nagyon nagy rizikó most.
12 éve
Törölt felhasználó
Úristen, San Siroban kinyírnánk a Milant egy Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Song, Arteta, Wilshere - Walcott, Van Persie, Gervinho kezdővel:D
12 éve
Törölt felhasználó
Ha minden jól megy a legjobbkor, azaz a san siroba összeállhat a legerősebb Arsenal kezdő 11 Wilshere-rel Sagna-val Santos-szal :D
12 éve
Törölt felhasználó
sztem jó hírek, gibbs nélkül meg kibirjuk ezt a pár meccset, vagy attól függ mennyi időt vesz igénybe bridge kölcsönvétele. valószínűnek tartom h a fulham elleni idegenbeli meccs után lerendezzük, utána van egy kis pihi :D

Szólj hozzá