Arséne Wenger nagyon örül annak, hogy a védelmünk meccsről meccsre egyre jobb. Szerda este egy nehéz győzelmet arattunk az Aston Villa ellen. Ez volt az Arsenal nyolcadik győzelme a legutóbbi 10 Premier League mérkőzésen. Wenger elismerte, hogy sokat javult a csapat.

 

A védelmet eddig több ütés érte, hiszen jelenleg sok sérültel rendelkezünk a védelemből, és Vermaelen is kikényszerült a bal oldalra. Wengert viszont lenyűgözi a csapat fejlődése.

 

Sokkal stabilabbak lettünk hátul. A Manchester United elleni vereség után hatalmasat javultunk és tegnap megint látni lehetett.

 

Az első félidőben domináltunk, de még a második félidőben is, amikor nyomás alá kerültünk, tartottuk a formánkat.

 

Megúsztunk egy-két veszélyes helyzetet, de folyamatosan javulunk.

- mondta Wenger. Az csapat a győzelmet elég későre hagyta hiszen Yossi Benayoun a 87. percben döntötte el a mérkőzést. Wenger az Aston Villát is dicsérte.

 

Ha az Aston Villa továbbra is így fog játszani, akkor előrébb fognak kerülni a tabellán. Megmutatták, hogy ők egy nem kis csapat, jó teljesítményt nyújtottak.

 

Ők nem csak elkötelezettek hanem egy minőségi csapat is. Ez a csapat sokat tehet le az asztalra, ha továbbra is így játszanak.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (55)

12 éve
Törölt felhasználó
Elolvastam annak a régi cikknek a kommentjeit.. :D:D:D Úgy beszéltek Adebayorról, mintha ideérkezése előtt 5 bl-t és 10 spanyol bajnokságot nyert volna 4 aranylabda mellett :D A monacoban is 100 meccsen lőtt 20gólt szóval ő sem volt vmi nagy sztár, mint Vermalen, Kosi, Song és lehetne még sorolni... Demba Ba sem lett volna nagy név mégis látjuk mire képes.
12 éve
Törölt felhasználó
Én meg azt hittem Salihovicról, hogy 30 éves. :D
12 éve
Törölt felhasználó
Akkor lehet hogy úgy volt.. Nem tudom abba az időben sok Bundesliga összefoglalót néztem és így emlékszem.
12 éve
Törölt felhasználó
Hát nemtudom, nekem a Hoffenheim szárnyalásakor, ibisevic és Ba játéka tűnt fel, Obasié nem annyira, de emlékszem, hogy az első félévben nekem ez a Ba-Ivisevic csatárduó maradt emg.
12 éve
Törölt felhasználó
A Hoffeinheimben 3 jó játékos volt abban az időben, és abból is kiemelkedett Ibisevic és Obasi. Ba akkor még nem tűnt olyan nagy tehetségnek. Aztán jött Ibisevic sérülése, ami után elvesztette a formáját (azóta sem találja), és bekerült a kezdőbe Ba. Bizonyított.
Ha már Hoffenheim gondoltátok hogy Salihovic 27 éves :O azt hittem 22 vagy hasonló.

Szólj hozzá