Tény ami tény, az Arsenal összeszedte magát az utóbbi időben. Sorozatos győzelmek a Ligában, csoportelsőként továbbjutás a BL-ben, viszont pont a City ellen estek ki a Liga Kupában. Ha megnézzük, akkor azon csikócsapat, mely akkor kiállt, képes volt megfogni a City-t, akkor logikusan a teljes fegyverarzenállal képesek lehetünk felülkerekedni az amúgy annyira nem rosszul teljesítő Manchesteri kékek felett, kik az utóbbi időben kicsit lejjebbcsúsztak, a ligatabellát és a BL-t is tekintve.

Jobb- és balhátvéd nélkül utazunk Manchesterbe...egytől-egyig mind sérült, így konkrétan 4 középső védő fog majd a kapu előtt kapálózni. Azonban nem akármilyen védők azok, tulajdonképpen mind remek formában vannak, sőt, most egy jókora pihenőt is vehettek, egy hét állt a csapat rendelkezésére a felkészülésre és a regenerálódásra. Ami, valljuk be, az Arsenalnál soha nem jön rosszul.

A középpálya adott, a padon ott lesz Rosicky is, jelenleg a Song-Ramsey-Arteta hármas hozza a tőlük elvárt teljesítményt és eredményt. A támadósor is viszonylag rendben van, Van Persie-ről szót sem lehet ejteni, mindenki tudja mit művel az utóbbi időben, azonban a két szél olykor kicsit lezser, ha Wenger felrázza őket, ezzel sem lehet majd baj, hisz ottan pörögnek a játékosok mint a Kemotoxos légy.

 

Hivatalos kezdő:

 Szczesny, Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Gervinho, Walcott, Van Persie (C)

Pad:

 Almunia, Frimpong, Arshavin, Chamakh, Rosicky, Benayoun , Miquel

Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

 

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk!

 

A mérkőzés után ne felejtsetek el szavazni a mérkőzés emberére!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (434)

12 éve
Törölt felhasználó
Arteta, Vermaelen, Song, Koscielny, Gervinho akik az Arsenal-ért játszottak. Walcott-nál még Arshavin is jobban játszott és veszélyesebbnek tűnt. Rosicky kellett volna, mindenképp!!!! Az a baj, hogy nem tudtunk volna ha akarunk sem senki olyat beállítani a padról aki gólt tudna lőni. Talán én voltam eddig a legjobban megelégedve a keretünkkel és hangoztattam senki nem kell ide, azonban ha egy Podolski állt volna be (ez csak példa), az ténylegesen növelte volna az esélyt egy esetleges egyenlítő gólra. Sajnos senki olyanunk nincs aki beállva nyomást tudna gyakorolni. Most pedig, hogy Chamakh és Gervinho is elmegy, mindenképp hoznék egy csatárt, és a védelmünket elnézve egy szélsőhátvédet kölcsönbe!!
12 éve
Törölt felhasználó
NAsri lett a meccs embere...
12 éve
Törölt felhasználó
Nem Kompany-t választották meg a meccs emberének? Ha jól emlékszem az adó amit én néztem, ott őt írták ki....
12 éve
Törölt felhasználó
Nasri-t egyértelműen azért választották a meccs emberének, hogy minket bosszantsanak. Nem sok mindent csinált a pályán. Egyébként meg nagyon tetszik ez a dal: Samir you're a CUNT, you're a COUNT, Samiiiir you're a CUUUNT! :D imádom
12 éve
Törölt felhasználó
Már nemrosszból, de azért a kezezésért járt volna nekünk egy 11-es. Talán a Richards volt... na mindegy.GO GUNNERS :-)

Szólj hozzá