A listavezető Manchester City az Arsenalt látja vendégül a Premier League 16. fordulójában.

A két klub nagyszerű formában várhatja a találkozót, hiszen a legutóbbi 10 Premier League mérkőzésükön 25 pontot sikerült begyűjteniük. Érdekesség, hogy a 'kékeknél' 2 ex-ágyús is pályára léphet majd, Samir Nasri és Kolo Toure személyében. A két csapat idén már összefutott a Ligakupában, akkor Sergio Agüero góljával nyert a City az Emirates stadionban.

Az Arsenal nem áll túl jól sérülések terén, a keretből hiányzik többek között Andre Santos, Jack Wilshere, Kieran Gibbs, Bacary Sagna, Carl Jenkinson és Abou Diaby is. A túloldalon Gael Clichy és Aleksandar Kolarov nem játszhat majd a mai mérkőzésen.

A tavalyi szezonban az ágyúsok 3-0-ra verték meg Roberto Mancini gárdáját, a City of Manchester stadionban, ami bizakodásra adhat okot a londoniaknak.

A várható kezdő: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen - Song, Arteta - Walcott, Ramsey, Gervinho - van Persie

A találkozót Phil Dowd fogja dirigálni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

12 éve
Törölt felhasználó
nem 11-es? :coolgrin:
12 éve
Törölt felhasználó
nah megált itt az élet? xD
12 éve
Törölt felhasználó
agyuboy, bocs az első félidőt nem láttam. Mindenesetre a 2. félidőben rendben volt. De én úgy látom, hogy Djourou mindig úgy játszik, ahogy a többiek, ha ma jók vagyunk, akkor ő is az lesz. Nemtom ez miért van, de télleg feltűnő, hogy mennyire hatnak rá a társak.
12 éve
Törölt felhasználó
nah már az eshán már meg kezdötek a pár harcok :D xD
12 éve
Törölt felhasználó
aron jol megoldotta a cfc ellen??? Nemár attol h nyertünk attol még az első félidőben szétszedték vagy 6x lefutották,megverték

Szólj hozzá