Arséne Wenger a hivatalos oldalnak elismerte, hogy még nem vizsgálta meg Henry visszaigazolásának a lehetőségét. A lengenda visszatért a londoni Colneybe fenntartani a fittségét mielőtt elkezdi harmadik szezonját az MLS szezonjában. A klub a múlt héten ünnepelte a 125. születésnapját, ahol Henry is szobrot kapot.


A héten pletykák voltak arról, hogy az Everton le akarja igazolni a francia támadót, de csak február végééig akarta. Wenger azonban nem zárta ki leigazolásának a lehetőségét, hiszen Chamakh és Gervinho is az Afrika Kupára fog menni, de nem csak Henry van a radarján.


Még nem vizsgáltam meg a visszaigazolásának a lehetőségét.


Nem tudom megmondani mennyi esély van a visszaigazolására, mert még nem tettem lépéseket ez ügyben sem felé sem a klubja felé.


Az eszem nem ezen jár folyamatosan. Néha előjön a fejemben ez a gondolat, de konkrétan még nem gondolkoztam el ez ügyben.

-zárta szavait a mester.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

12 éve
Törölt felhasználó
Miatta imádtam meg az Arsenalt és a focit, hihettelen módon volt képes átverni a védőit, és a hosszúsarokba csavarni bármilyen módon(külsővel, belsővel, teli rüsszttel, felpörgetve) egy ISTEN!!!!
szívesen látnám újra a csapatban :D 12-es mez lehet is az övé, mint a válogatottban!!
12 éve
Törölt felhasználó
Istenem, mit meg nem adnék azért, hogy újra Arsenal mezben lássam ezt az embert! :)
Mekkora lökést és önbizalmat adhatna a csapatnak. Képzeljétek el, hogy úgy mentek fel a pályára, hogy ott van rajtatok kívül a csapat valaha volt legeredményesebb csatára. Hatalmas energiabomba lenne, az biztos. Ha még vele is nyernénk valamit, az nem lenne semmi. Lehet Ő A KULCS a kupákhoz! :D
12 éve
Törölt felhasználó
AW mindig azt mondja hogy nem igazolja vissza egyik játékosát sem,ennek ellenére Solt és Jenst is visszahozzta,hacsak rövid időre is.Ha esetleg Henry visszajönne,akkor nem lenne már úgyanaz mint régen,de sztem simán nagyon jól teljesítene.
12 éve
Törölt felhasználó
Vagy őt vagy Podit kell! Afobet is szívesen látnám, de ő most épült fel éppen egy súlyos sérülésből, még az utánpótláshoz sincs annyira hozzászokva.

Szólj hozzá