Arséne Wenger úgy gondolja, hogy a Manchester City elleni hétvégi bajnoki a szokásosnál is nehezebb lesz az Arsenal számára, ugyanis Roberto Mancini csapata két csalódást keltő hét után a visszavágásra készül.

Mint ismert: előbb a City még a 2-0-ás, Bayern München aratott győzelmükkel együtt sem tudtak továbbjutni a Bajnokok Ligája A-csoportjából, míg hétfőn a Chelsea ellen megszakadt a bajnoki veretlenségi sorozatuk.

A Premier Ligát most már csak két ponttal vezető Manchester City így még nagyobb elánnal, a visszavágás miatti tűzzel fog együtt játszani az Arsenal ellen, ugyanakkor Wenger bizakodó, hogy csapata jó formában lesz vasárnapra.

"Két nagy csalódáson vannak túl, így biztos, hogy vissza akarnak majd vágni. Az igaz, hogy ezek a negatív eredmények megcsappantották a magabiztosságukat, de nekünk most arról kell találgatunk, hogy mik lesznek a gyenge pontjaik, hanem fel kell készülnünk a vasárnapi meccsre." - mondta Wenger.

"Ez lesz a második erőpróba a csapatunknak, ráadásul újfent idegenben. Óriási teszt lesz ez nekünk, tudjuk, hogy a legjobb formánkban kell majd játszanunk. Készen állunk mind fizikailag, mind mentálisan. Felkészültünk, mindent bele fogunk adni, mert olyan szituációban vagyunk, amikor egyszerűen meg kell nyernünk ezt a meccset is."

"A szezonunk egyik fordulópontját a Chelsea elleni 5-3-as győzelmünk jelentette, most pedig itt egy másik kulcsfontosságú meccs."

Wenger úgy gondolja, hogy a pillanatnyi forma fog dönteni a vasárnapi rangadón.

"Ez a sport mindig is arról szólt, hogy ki van jobb formában a meccs napján. Ha engem kérdeznek, akkor bizton állíthatom, hogy meg tudjuk verni a Manchester City-t, de ehhez a legjobb formánkat kell megtalálnunk vasárnap." - árulta el a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Mindenképpen nyerni kell de ha döntetlen lessz annak is örülök majd ! Képesek vagyunk megverni bárkit csak olyan napot kell kifogni ahogy azt Wenger is mondta ! Elég ha csak a ligakupa meccsre gondolunk vissza végig támadtuk uraltuk a meccset erre egy villanás és vége ! Remélem most ez fordítva lessz így és megverjük őket ezzel továbbnövelve az önbizalmunkat és a Bajnoki esélyeinket !!!
12 éve
Törölt felhasználó
Nehéz meccsre számítok Én is. És szerintem is képes megverni most bárkit az Arsenal!Viszont nem szabad az elmúlt mérkőzésre ,győzelmekre apellálni,ez a City nagyon erős!Verhető ellenfél ,de Erős !
12 éve
Törölt felhasználó
12 éve
Törölt felhasználó
lefordítom agyuboy92 kommentjét a gyengébbek kedvéért. Én vagyok a gladiátor, agyuboy caesar.

ericsson: Ave, Caesar, morituri te salutant!! (üdvözülnek a halni készülők)
agyuboy92: halááál :D
12 éve
Törölt felhasználó
HALÁL A CITYREEEEEEEE

Szólj hozzá