A mai napon megtörtént a Bajnokok Ligája sorsolása Svájcban. A sorsolás izgalmassá sikeredett, az Arsenal a Milannal fog játszani. A sorsolás után David Miles a csapat főtitkára adott exkluziv nyilatkozatot az EurosportTV-nek.

 

Azt hiszem, ez egy jó sorsolás a számunkra. Egyetlen csapatot sem becsültünk le, de az AC Milan egy csodállatos klub óriási történelemmel, nagyon nagyra tartjuk őket.

 

Boldogok vagyunk, hogy újra megmérkőzhetünk ellenük. A 07/08 as szezonban ugyanígy a Milannal játszottunk, ugyan ebben a szakaszban és idegenben nyertünk a San Siroban. Reméljük a történelem megismétli önmagát.

 

Nagy tett ez az Arsenal számára, talán ha ezen az akadályon keresztül jut a csapat akkor bármelyik csapatot képes lehet megverni a továbbiakban.

 

Reméljük ez is fog történni. Pontosan tudjuk, hogy nagyon nehéz a Milant legyőzni, de, hogy ha képesek leszünk rá akkor bárkit szívesen látunk ellenfélként.

-zárta szavait a csapat főtitkára

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

12 éve
Törölt felhasználó
Ez igaz, én alapvetően a PL-re gondoltam.
Nem érzem, hogy annyira fel lennének fűtve a játékosok otthon. Annak ellenére, hogy minden meccsen 60k+ a közönség.
12 éve
Törölt felhasználó
Fabregas0490! A helyzeten szerintem az se segítene ha BL-t nyernénk. Egyből jönnének a szokásos mentegetőzéssel. Úgy gondolom, hogy az emberek szemében akkor mehetnénk fel ismét a csúcsra, ha május 17. én a BL döntőben (persze ott is kell lenni előtte ), tehát egy esetleges döntőben egy megalázó vereséget mérnénk a Barcelonára.
A barca a hatalmas divatcsapat és jelenleg a legjobb csapat, én úgy gondolom, hogy ha a döntőben egy 5-0 győzelem után nem jöhetnének a mentegetőzésekkel, hogy szerencse, bírók..stb.

Megverni a "világ legjobbjait" ? Egyszer már sikerült! http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84DoAI
12 éve
Egyetértek ericsson-nal , sajnos nagyon lenézik a csapatot és megmondom őszintén már nagyon várom hogy nyerjünk tényleg legalább 1 trófeát hogy aztán a sok köcsög ellendrukker orra alá lehessen azt nyomatni hogy tessék ittvan egy csapat aki nem költ 100 millákat játékosokra és az átlag életkora 24-25 év vagy kevesebb minden évben mégis ottvannak minden kupában ! A sok szakértő meg kommentátor elmehet a .....-ba !!! Remélem összehozunk egy kupát aztán elhallgattatjuk az alja népet !!! Go Gunners ! Hajrá Arsenal !!!
12 éve
Törölt felhasználó
Magyarországon már senki szemében nincs becsülete az Arsenalnak, rajtunk Arsenalosokon kívül. Ehhez hozzá kell szokni. Az Arsenal az emberek szemében már-már közellenség, cikizés tárgya.

Ezért kéne idén végre megmutatnunk mindenkinek, hogy ez az Arsenal a legjobb csapatok között van. A BL győzelemre rá kéne menni. Idén a többi évhez képest " gyengébb " a BL mezőnye, most elkaphatjuk az első helyet!
12 éve
Törölt felhasználó
Mancini azt nyilatkozta, hogy az MC, a MU és a Sp*rs között fog eldőlni a verseny a bajnoki címért! Amikor ilyeneket mondd valaki annyira szeretném felpörgetni az időt! Hihetetlen kíváncsi vok, hogy idén mire fogjuk vinni, mert még tippem sincs nagyon bajnokságba 1-6. helyig szinte bármi lehetséges.

Szólj hozzá