Arséne Wenger felhívta mindenki figyelmét az Európa Liga küzdelmeire. Miután a két manchesteri csapat kiesett a bajnokok ligájából, így az egyenes kieséses szakaszban a két londoni klub, az Arsenal és a Chelsea képviseli a Premier League-t.

 

Felmerült, hogy a United és a kistestvére nem fogják az Európa Ligára helyezni a hangsúlyt, mondván a hazai cím sokkal fontosabb, de Wenger nem olyan biztos ebben.

 

Ha ott lesznek a negyeddöntőben akkor igazán erős lesz az Európa Liga, érdekes lesz az biztos.

 

Ha megnézzük azokat a csapatokat akik az Európa Ligában idén képviselik magukat, akkor nagyon érdekes versenyre van kilátás. Ezek után már a klub dönti el, hogy mennyire lesz fontos a sorozat, de ettől jó a verseny.

-mondta Wenger aki ezután kitért arra, hogy a két manchesteri kiesése milyen kedvező hatással lehet az Arsenalra.

 

Nehéz megjósolni, hogy fognak reagálni a bajnokságban a Bajnokok Ligájából való kiesés után. Ez mindig egy nagy csalódás. Nem tudom, hogy fognak reagálni erre a vereségre.

 

Nem tudom megjósolni, hogy ez mennyire lesz jó nekünk.

-fejezte be Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
Pityesz jól mondja!
12 éve
Törölt felhasználó
Abból a szempontból viszont jó lesz, hogy csak vasárnap játszhatnak, ha 7közben el-forduló lesz. Mindenesetre akkor is lesz +1 meccsünk amikor nekünk és a City még csak-csak de a mu nem nagyon tud majd rotálni.
12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a kiesésük csak nehezíti a helyzetünket, mert az Európa Ligára bizonyosan nem fognak túl nagy hangsúlyt fektetni, legalább is a United biztosan nem, mert Fergusonnak annál többet ér egy esetleges bajnoki győzelem. A fiatal Citynek meg mind1 mit nyer, csak nyerjen valamit.
12 éve
Törölt felhasználó
mehetnek a levesbe....

Szólj hozzá