Nemcsak az eredmény szempontjából nem alakult jól az Arsenal utolsó csoportkör-beli meccse az Olympiakosz ellen, hanem a sérülések terén is, ugyanis a csapat két játékosát is elveszítette a görögök elleni vereség során.

Előbb Lukasz Fabianskinak kellett térdfájdalmak miatt lejönnie, majd a második félidőben a jelenlegi egyetlen bevethető bal hátvéd, Andre Santos járt pórul. A brazil játékos bokája egy felszabadításnál fordult ki, olyan szerencsétlenül, hogy Santos eztán nem térhetett vissza a pályára.

Arséne Wenger a lefújást követően sajnos nem nyilatkozott túl bizakodóan az ügyről.

"Santos egy csúnya bokasérülést szenvedett, ami miatt egy darabig biztosan harcképtelen lesz. Azt nem tudni, hogy pontosan meddig nem lesz bevethető, reméljük, hogy hamarosan visszatérhet majd. Az biztos, hogy az Everton elleni bajnoki meccsen több mint valószínű, hogy nem játszik." - mondta Wenger, aki megerősítette, hogy ez esetben Thomas Vermaelen játszana alkalmi bal szélső védőt.

A csapat másik bal bekkjét, Kieran Gibbs-t november közepén műtötték sérvvel, Wenger tájékoztatása szerint a fiatal angolnak még két-három hétre van szüksége a visszatéréshez.

Több információ minden bizonnyal a csütörtöki sérülésjelentés alkalmával kaphatunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (96)

12 éve
Törölt felhasználó
Tudni illik mi hagyományosan rosszul szerepelünk egy Angol csapat ellen a BL-ben! Apropó, hányan vagyunk ? Ketten. A Dinamo meg mi. A sorozat fő esélyese a két spanyol, de én azt mondom, hogy ott vagyunk a két spanyol mögött mint esélyes!

Láttunk már csodát a Bl-ben nem is egyszer! Talán Manchester szégyenével elkezdődött az igazi szezonunk. A PL-ben is érezni fogják az Európa Liga hatását!
12 éve
Törölt felhasználó
Hétvégén nyerni kell Come On You Gunners
12 éve
Törölt felhasználó
a legjobb 8 ban szerintem benne leszünk ,legalábbis nagyon remélem! Nagyon örülnék ha idén olyat menetelnénk ,mint a 2006os döntőig. Csak most azzal a különbséggel ,hogy megnyernénk. :) 🧀
12 éve
Törölt felhasználó
ez durva volt 🧀 🧀 🧀
12 éve
szoke11 de legalább ott vagyunk!

Szólj hozzá