Arsene Wenger együttese nehéz mérkőzés előtt áll, hiszen csapata a Manchester City gárdáját fogadja ma este az Emirates stadionban.

Az Arsenal menedzsere valószínűleg ezúttal is azoknak a játékosoknak ad majd szerepet, akik kevés lehetőséghez jutottak az idei szezon során. A francia elmondása szerint Chamberlain, Benayoun, Frimpong és Park is szerephez juthat majd a ma esti mérkőzésen. Az Arsenalból biztosan hiányozni fog Wilshere, Gibbs, Jenkinson, Sagna és Miyaichi.

A túloldalon nincsenek sérültek ám a Liverpool ellen kiállított Mario Balotelli, és az ötödik sárga lapját begyűjtő Gareth Barry is eltiltott lesz a ma esti találkozón. A Manchester City gárdájában akár három ex-ágyús is lehetőséget kaphat majd Samir Nasri, Kolo Toure és Gael Clichy személyében.

Érdekesség, hogy a két gárda 2009-ben már találkozott egymással a Ligakupa negyeddöntőjében, akkor a Manchester City 3-0-ra ütötte ki az igencsak tartlékosan felálló Arsenalt.

A várható kezdőcsapat: Fabianski - Yennaris, Koscielny, Squillaci, Miquel - Frimpong, Coquelin - Chamberlain, Benayoun, Gervinho - Chamakh

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

12 éve
Törölt felhasználó
Hát akkor majd ha tovább jutottunk :D. Na m1 köszi a választ!
12 éve
Törölt felhasználó
nem közvetíti egy magyar adó sem a meccsünket, így marad a net...
12 éve
Törölt felhasználó
Sry ha hülyeséget kérdezek valamelyik adón láthatom a mi meccsünk vagy marad a neten keresztül?
12 éve
Törölt felhasználó
hát a védelem két széle kicsit sebezhetőnek tűnik :D
12 éve
Törölt felhasználó
Fabiański; Eastmond, Squillaci, Koscielny, Miquel; Chamberlain, Frimpong, Coquelin, Benayoun; Park, Chamakh. A Young Guns szerint ez a hivatalos kezdő. Elég megbízható forrás.

Szólj hozzá